در نخستین کمیته تخصصی تنظیم بازار کالا‌های اساسی استان بر نحوه بررسی مشکلات تولید کنندگان و راهکار‌های رفع کمبود نقدینگی عاملان خرید کالا دراستان تاکید شد.
کد خبر: ۱۰۱۳۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰ 01 December 2021

به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان در این کمیته تخصصی که باحضور نمایندگانی از صمت، سازمان جهادکشاورزی استان وتعزیرات حکومی ونیروی انتظامی واصناف استان در دفتر این اداره برگزار شد، گفت: باتوجه به دستور استاندار بر تشکیل کمیته هفت گانه تخصصی تنظیم بازار، امروز در این نشست به بررسی نحوه تامین، موجودی کالا در انبار‌های غله و راهکار‌های رفع موانع تولیدکنندگان و عاملان خرید کالا‌های اساسی شکر، روغن و برنج دراین استان پرداخته شد.
محسن ضیائی افزود:آموزش اصلاح الگوی مصرف از طریق رسانه ها، آسیب شناسی وضع موجود، اطلاع رسانی به موقع به تمام ذیع نفعان پیش بینی و بررسی موجودی کالا ونیاز جامعه از مصوبات این نشست است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار