مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گفت: ۲۰ کارخانه آردسازی استان اصفهان، سه برابر مصرف استان تولید دارند.
کد خبر: ۱۰۶۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۸ 10 August 2022

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گندم مورد نیاز سالانه استان را ۵۰۰ هزار تن بیان کرد و گفت: این درحالیست که ظرفیت ذخیره سازی ۸۰۰ هزار تن گندم در استان فراهم است و ۱۵۰ هزار تن آن در سیلو‌های اصفهان و کاشان و مابقی در سیلو‌های بخش خصوصی استان ذخیره می‌شود.
محسن ضیائی با بیان اینکه در حال حاضر تولید کارخانه های آردسازی استان از ظرفیت موجود کمتر است، افزود: ۲۰ کارخانه آردسازی با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در استان فعال است که سه برابر مصرف استان آرد تولید می کنند. 
وی ادامه داد: کارخانه‌های تولید آرد استان از لحاظ کیفی از استاندار‌های جهانی برخوردار هستند و در ردیف برترین واحد‌های تولید آرد کشور قرار دارند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار