رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تغذیه ناسالم را یکی از عوامل افزایش نرخ ناباروری در ایران دانست.
کد خبر: ۲۸۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۹ 29 April 2015
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه متأسفانه نرخ ناباروری در ایران بالا رفته است، یکی از دلایل آن را استفاده از غذای ناسالم عنوان کرد.
به گزارش فارس ، حبیب‌الله موسوی‌بهار در همایش ایمنی غذا به مناسبت هفته سلامت اظهار کرد: برخی افراد با تأمین غذای تقلبی، قاچاق دارو و... سلامتی بسیاری از افراد به ویژه کودکان و زنان باردار را به خطر انداخته‌اند و در نتیجه آینده بشری را به لحاظ منفعت‌طلبی دچار مخاطره می‌کنند.وی با بیان اینکه می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان جلوگیری کرد، افزود: سیگار عاملی مهم در ابتلا به سرطان است که باید از مصرف آن پرهیز شود.رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه متأسفانه نرخ ناباروری در ایران بالا رفته و یکی از دلایل آن استفاده از غذای ناسالم است، گفت: باید به تأمین غذای سالم در جامعه پرداخت زیرا اقلام مصرفی آلوده منجر به ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها خواهد شد.وی با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی آمادگی حمایت از تولیدکنندگان غذای سالم را دارد، افزود: در مقابل، با افرادی که سلامتی مردم را به خطر می‌اندازند نیز برخورد قاطع خواهیم داشت.موسوی‌بهار با تأکید بر لزوم توجه به مصرف غذای سالم، توجه به این امر را نیازمند فرهنگسازی دانست و خواستار توجه به این مهم شد.وی با بیان اینکه استفاده از غذای سالم، ضریب سلامتی جامعه را افزایش می‌دهد، از نهادهای فرهنگساز خواست نسبت به این امر توجه لازم را داشته باشند.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار