رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: کودکان آسیب پذیرتین قشر در برابر غذای ناسالم هستند
کد خبر: ۲۹۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۸ 29 April 2015
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رفتارهای غیر کارشناسانه در تامین مواد غذایی و تولید غذای ناسالم در واقع بازی با جان انسان ها و لطمه زدن به آینده بشری است.
 به گزارش مهر، حبیب الله موسوی بهار در مراسم اختتامیه هفته سلامت با بیان اینکه ۱۸ فروردین ماه هر سال مصادف با روز جهانی بهداشت نامگذاری شده است، عنوان کرد: با توجه به اینکه یک روز برای پرداختن به بهداشت و سلامت کافی نیست هفته نخست اردیبهشت ماه به عنوان هفته سلامت نامگذاری می شود. موسوی بهار با بیان اینکه منابع بیماری انسان ها به دو دسته تقسیم می شوند، اظهار داشت: یک دسته شامل عواملی غیر قابل تغییر است که وراثت و ژنتیک را شامل می شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: دسته دوم شامل عوامل قابل تغییر و در واقع بخش زیادی از منابع ورودی به بدن انسان قابل تغییر و کنترل هستند. موسوی بهار با اشاره به اینکه غذا، آب و هوا جزو منابع قابل کنترل و تغییر هستند، افزود: هنگامی که انسان تماس زیادی با یک ماده غذایی مضر داشته باشد بدون شک بدن نسبت به آن واکنش نشان می دهد. ۷۰ درصد از سلامت جامعه به ارگان های دیگر که وظایف آنها ارتقا سلامت است بستگی دارد رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه با تاکید بر اینکه تنها ۳۰ درصد از سلامت به عهده بخش بهداشت و درمان است، اظهار داشت: ۷۰ درصد از سلامت جامعه به ارگان های دیگر که وظایف آنها ارتقا سلامت است بستگی دارد. موسوی بهار با اشاره به اینکه تمام فعالیت های دولتی و غیر دولتی در جامعه برای تامین امنیت و سلامت در جامعه است، بیان کرد: امیدواریم با همدلی و همراهی بیشتر از گذشته با سازمان های مسئول تامین غذای سالم را به حد مطلوب برسانیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه تاریخ نشان داده که انسان ها دشمنی مهمتر و بالاتر از خودشان نداشتند، گفت: رفتارهای غیر کارشناسانه در تامین مواد غذایی و تولید غذای ناسالم در واقع بازی با جان انسان ها و لطمه زدن به آینده بشری است. موسوی بهار با بیان اینکه افراد با تهیه غذای ناسالم جان خود و جوامع بشری را به خطر می اندازند، افزود: متولیان سلامت جامعه باید عزم خود را برای مطالبه سلامت غذایی جزم کنند و با هر نوع آلودگی غذایی به جد مبارزه شود. وی با بیان اینکه  در برابر تهیه و توزیع کنندگان مواد آلوده و تولید کنندگان مواد غذایی غیر بهداشتی و ناسالم قاطعانه ایستادگی می کنیم، ادامه داد: از واحدهای تولید کننده غذای سالم و استاندارد حمایت خواهیم کرد. کودکان هستند که مواد غذایی نگهداری شده در فریزرها و میوه های تولید شده با کودهای شیمایی را می خورند و باید مراقب نسل آینده باشیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان کودکان را پر مخاطره ترین قشر در برابر غذای ناسالم دانست و گفت: کودکان هستند که مواد غذایی نگهداری شده در فریزرها و میوه های تولید شده با کودهای شیمایی را می خورند و باید مراقب نسل آینده باشیم. موسوی بهار با بیان اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت مراقبت های بهداشتی رو به افزایش است، بیان کرد: واحدهای تولیدی تحت مراقبت های بهداشتی قرار دارند و باید موازین علمی و بهداشتی و قانونی را رعایت کنند. وی با بیان اینکه روی هر بسته مواد غذایی که آرم دانشگاه علوم پزشکی باشد نشان سلامت آن است، ابراز داشت: رسانه ها نیز موظف به اطلاع رسانی و آگاهی افراد در راستای ارتقای سلامت غذایی در جامعه هستند.  
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار