با بادمجاان غذاهای خوشمزه و متفاوتی را میتوانید تهیه کنید گیاه بادمجان خود دارای خواص و فواید بسیاری است و مصرف آن میتواند به بهبود دستگاه گوارش و تقویت معده و هم چنین تامین بخشی از نیازهای بدن از جمله ویتامین ها و آهن کمک کند
کد خبر: ۴۶۷۹۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹ 27 July 2017

به گزارش تابناک : بنابراین بهتر است که بجای بسیاری از غذذاها و خوراکهای ناسالم  بادمجان را در برنامه غذایی خود قرار دهید چراکه هم تنوع بالایی دارد و با آن میتوانید غذاهای متنوعی طبخ کنید و هم طعم و مزه ی فوق العاده ای دارد و بدین ترتیب میتوانید از خواص آن هم بهره ببرید- طرز تهیه بادمجان در فر

بادمجان گریل شده

Image result for ‫طرز تهیه بادمجان در فر‬‎

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی و ساده با بادمجان ، بادمجان گریل شده در فر به همراه پنیر و دیگر سبزیجات است

خوبی این نوع خوراک این است که تقریبا رژیمی است و با حذف پنیر آن میتوانید یک غذای کاملا رژیمی نوش جان کنید چراکه موادی که در آن مصرف میشود کم کالری بوده و در طبخ آن از روغن هم استفاده نمیشود پس یک پیش غذای عالی و یا یک وعده ی شام خوشمزه و یا یک غذای رژیمی فوق العاده میتواند باشد

در این مطلب میخواهیم طرز تهیه بادمجان در فر را به صورت بادمجان گریل شده به شما عزیزان آموزش دهیم امیدواریم که مورد توجهتان قرار گیرد

موادی که برای تهیه نیاز دارید شامل موارد زیر است

چهار عدد بادمجان ، شش قاشق نمک ، دو قاشق رروغن زیتون ، دویست گرم پنیر موتزارلا ، سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان روغن زیتون ، یک قاشق غذاخوری آرد ، یک و یک دوم پیمانه نان خرد شده ادویه دار ، هشت عدد گوجه گیلاسی ، دو حبه سیر ،نمک  و فلفل و پرک و ریحان به مقدار لازم

دستور پخت بادمجان گریل شده

Image result for ‫طرز تهیه بادمجان در فر‬‎

بهتر است بادمجانهایی که انتخاب میکنید قطور باشند تا زمانی که برش های طولی ایجاد میکنید قطر حلقه ها زیاد باشد تا بتوانید مواد را روی آنها بگذارید

بادمجانها را بشویید و بدون آنکه پوستشان را بگیرید از طول برش دهید ورقه ها را داخل یک آبکش قرار داده و روی آنها نمک بپاشید یک بشقاب بزرگ روی آبکش قرار دهید تا روی بادمجانها را بپوشاند بهتر است یک جسم سنگین هم روی بشقاب بگذارید تا با فشار آن آب بادمجانها بهتر خارج شود

پس از چهل و پنج دقیقه با آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید- طرز تهیه بادمجان در فر

در این مدت سس بادمجان را تهیه بفرمایید

برای تهیه سس گوجه هارا ریز خرد کنید داخل یک تابه روغن زیتون را گرم کنید و ابتدا سیر و بعد از آن گوجه را اضافه کنید ریحان و نمک و فلفل و دیگر ادویه ها را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود

گریل فر را روی شعله متوسط روشن کنید و بادمجانهایی که ورق کرده اید را روی آن قرار بدهید با اسپری یا قلمو کمی روغن زیتون روی آنها بزنید  و اجازه دهید تا گریل شوند

پس از اینکه دو سمت بادمجانها گریل شدند از فر خارج کرده و با یک قاشق کمی از سس روی آن بزنید به اندازه ی سطح بادمجان ها پنیر موزارلا بریده و روی آنها قرار بدهید کمی فلفل و نمک و سبزیجات تازه روی آن قرار بدهید

حال میبایست خرده نان ادویه دار را تهیه کنید برای اینکار هر نانی که دوست دارید را خرد کنید پنیرپارمزان رنده شده را به همراه روغن زیتون و ادویه های دلخواه و نان خرد شده داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید خرده نان ها را روی بادمجانها بریزید و با فویل روی آنها را بپوشانید و اجازه دهید بیست دقیقه داخل فر گرم شود پس از بیست دقیقه لازم است که ده دقیقه هم بدون فویل داخل فر بماند پس از پخته شدن ، کمی پنیر رنده شده ، سبزیجات ساده و فلفل چیلی را روی بادمجانها قرار دهید و سس گرم را هم روی آن ریخته و نوش جان کنید





منبع : ساعت 24
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار