مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سالانه ۲ هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان تولید می‌شود.
کد خبر: ۴۸۱۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵ 13 September 2017
به گزارش تابناک : زهرا فیضی پیرامون تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان، اظهار داشت: سالانه حدود یک هزار تا ۲ هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک توسط ۱۰ تا ۲۰ مرغداری در استان تولید می‌شود.

وی ادامه داد: مرغدارانی که شرایط تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک داشته باشند درخواست خود در این خصوص را ارائه می‌دهند تا کارشناسان دامپزشکی چند آزمایش تخصصی آب، تغذیه، خون و در نهایت گوشت مرغ تولید شده را انجام داده، در صورتی که شرایط تایید و مطابقت با استانداردها ارزیابی شد، مجوز صادر شود، لذا مجوز تولید مرغ آنتی بیوتیک برای هر دوره صادر می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: مناطق با آب و هوای مناسب و تراکم کم در استان، هم‌چون سمیرم، چادگان و فریدون‌شهر از شهرستان‌هایی هستند که برای پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، ظرفیت‌های بسیار زیادی دارند، به گونه‌ای که امروز بیشتر محصول مرغ تولیدی این شهرستان‌ها بدون آنتی بیوتیک هستند.






منبع : ایمنا 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار