مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین المللی استانداری البرزگفت: با هدف حفظ هرچه بیشتر سلامتی دانش آموزان طرح های نظارت بر مراکز عرضه غذای گرم و سرد دراین استان تشدید شده است.
کد خبر: ۵۰۰۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵ 27 September 2017
به گزارش تابناک : پرویز زرگر روز چهارشنبه در نشست هماهنگی اصناف افزود: مراکز مصرفی و فروشگاه های عرضه مواد غذایی نیز باید از واحدهایی که مجوز بسته بندی و پروانه ساخت دارند خرید کنند.
وی ادامه داد: توزیع هرگونه مواد غذایی بدون پروانه ساخت مجاز نیست و مدارس ملزم هستند از مواد غذایی دارای پروانه ساخت استفاده کنند.
زرگر گفت: واحدهایی که مجوز ساخت مواد غذایی ندارند مجاز به توزیع کالاهای اساسی مثل نان، شیرینی و کنسروجات در مراکز توزیع و مصرف نیستند.
وی خاطرنشان کرد: واحدهایی که دارای پروانه ساخت هستند و از اداره بهداشت مجوز دارند می توانند در مراکز توزیع و مصرف، کالاهای خود را عرضه کنند.
همچنین در این جلسه مقرر شد که جلسه ای با حضور مسئولان بهداشت محیط برای بررسی بیشتر موضوعات بهداشتی برگزار شود و واحدهایی که بدون رعایت موازین قانون نظام صنفی ایجاد شده اند مورد پیگیری قرار گیرند.





منبع : ایرنا 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار