در شماره امروز روزنامه اصفهان زیبا بررسی شد/
تابناک:عصر فرا ارتباطی حاضر، فرصت خوبی برای شبکه های مجازی و تلویزیون ها و رادیو ها به عنوان رسانه های نویت ایجاد کرده است، از همین رو رسانه های سنتی مثل روزنامه و کتاب بسیاری از مخاطبین خود را از دست داده اند، البته این به معنای حذف آن ها از جامعه نیست. به هر حال در این عصر نیز عده ای صبح به صبح از خواب که بیدار شدند، طبق عادت به دکه روزنامه فروشی می روند و روزنامه مورد علاقه خود را خریداری می کنند.
کد خبر: ۶۱۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰ 14 July 2015

به گزارش تابناک اصفهان، عصر فرا ارتباطی حاضر، فرصت خوبی برای شبکه های مجازی و تلویزیون ها و رادیو ها به عنوان رسانه های نویت ایجاد کرده است، از همین رو رسانه های سنتی مثل روزنامه و کتاب بسیاری از مخاطبین خود را از دست داده اند، البته این به معنای حذف آن ها از جامعه نیست. به هر حال در این عصر نیز عده ای صبح به صبح از خواب که بیدار شدند، طبق عادت به دکه روزنامه فروشی می روند و روزنامه مورد علاقه خود را خریداری می کنند.
در کنار آن روزنامه ها هم در راستای رسالت های خود به اطلاع رسانی و تحلیل در فضای رسانه ای موجود می پردازند.
با توجه به این مسئلهسایت خبری تحلیلی تابناک اصفهان، هر روز مهم ترین گزاش یا اتفاق روزنامه های اصفهان را در اختیار مخاطبین می گذارد، تا از این مسائل با خبر باشند.

روزنامه اصفهان زیبا درباره فضای فست و فود های اصفهان نوشت:
امروزه یکی از درآمد زاترین شغل ها تاسیس رستوران های فست فودی و یا حتی زدن دکه کوچکی برای فروش فست فود است. در جامعه کنونی سیل تحصیل کردگان را می بینیم که بدون فکر به ادامه تحصیل در رشته تحصیلی خود، شغل خود برای گذران زندگی را در احداث یک مغازه فست فودی انتخاب می کنند و باور همگان بر این است که فروش فست فود درآمد خوبی را در پی دارد و حرفه ای است که به سرمایه کمی نیاز دارد.بنابراین هرکس بنابه فراخور وضعیت مالی خود از زدن یک دکه فلافل فروشی گرفته تا رستوران های زنجیره ای فست فود سعی می کند وارد دنیای فروش فست فود بشود و آنچه که افراد را ترغیب به چنین شغلی می کند، بدون دردسر بودن و پردرامد بودن این حرفه است.در حال حاضر تاسیس فست فود در سراسر دنیا جزو اولین رده شغل های پردرآمد محسوب می شود و افراد با داشتن کمی سرمایه می توانند وارد این شغل شوند و به علت درآمدزابودن آن پس از مدت کوتاهی دامنه کاری خود را وسعت دهند و روزبه روز درآمد بیشتری کسب کنند.

وجود 200 واحد صنفی پیتزافروشی در اصفهان

این روزها شاهد رشد قارچ گونه مغازه های فست فودی در تمام کوچه پس کوچه های شهر هستیم و هرجوانی مطابق با میزان سرمایه خود یک واحد ساندویچ فروشی یا پیتزافروشی بناکرده است و در بیشترواحدها شاهد فروش همزمان انواع ساندویچ و پیتزا و کنتاکی هستیم.رییس اتحادیه پیتزافروشان اصفهان در این خصوص گفت: در حال حاضر حدود 200 واحد صنفی در استان اصفهان مبادرت به فروش پیتزا می کنندکه همگی دارای مجوز کسب هستند و به طور منظم مورد بازرسی قرار می گیرند.عبدالله نصری رشد قارچ گونه مغازه های فست فودی در هر کوی و برزن استان اصفهان را ناشی از تداخل دو صنف پیتزافروشی و ساندویچ فروشی دانست و اذعان داشت: برداشته شدن قانون رعایت فاصله صنفی وسقف صدور مجوز باعث شده تا ما امروز بیش از حد منطقی شاهد گسترش فست فودی ها در سطح استان باشیم.وی ادامه داد:حذف قانون به علت ازدیاد بیکاری در کشور توسط دولتمردان صورت گرفت، اما این تنها یک روی سکه بود و آن روی سکه باعث وارد آمدن ضربه به فعالان واقعی صنف پیتزافروشی شد.رییس اتحادیه پیتزافروشان اصفهان خاطرنشان کرد: اینگونه نیست که هر کسی بتواند به راحتی اقدام به تاسیس رستوران فست فود بکند، زیرااین شغل مستلزم داشتن تجربه و رعایت موارد زیادی است، چنان که در اوایل باب شدن فسست فودها عده زیادی مبادرت به تاسیس مغازه های فست فودی کردند، اما خیلی زود از این شغل کناره گیری کردند.نصری تصریح کرد: اگر کسی بخواهد در این شغل موفق باشد باید مشکلات زیادی را در آغاز راه تحمل کند؛ چراکه بالارفتن هزینه منابع انرژی و نیز نرخ تورم وبه خصوص افزایش اجاره بهای مکان در این حرفه وجود دارد و بیشترین مشکل در این میان تداخل صنفی پیتزافروشان و ساندویچ فروشان است؛زیرا واحدهای کوچک ساندویچی نیزمجوز فروش پیتزا را دارند.

تداخل دو صنف پیتزافروشی و ساندویچ فروشی در سراسرکشور

وی یادآور شد: اولین اتحادیه پیتزا درکشور برای اولین بار در سال 86 در اصفهان پایه گذاری شد و این اتحادیه نظارت مستقیم بر بهداشت واحدهای پیتزافروشی و نیز بر قیمت ها داردو به جرات می توان گفت طعم و کیفیت پیتزا در اصفهان نسبت به دیگر شهرها بی نظیر است.رییس اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان نیز در این زمینه گفت: در حال حاضر حدود یک هزار واحد ساندویچ فروشی در استان فعالیت می کنند و روزانه شاهد مراجعه افراد به اتحادیه برای کسب مجوز ساندویچ فروشی هستیم و خیل عظیم جوانان تحصیل کرده را می بینیم که برای اخذ مجوز مراجعه می کنند. سید مصطفی موسوی اظهارداشت: عده زیادی از افراد به گمان اینکه این حرفه بسیار راحت و پردرآمد است اقدام به اخذ مجوز می کنند و پس از مدت کوتاهی به علت عدم تحمل هزینه ها و نیز نداشتن صبرو حوصله کافی از این شغل کناره گیری می کنند.وی تاکید کرد: واقعا باید فکری برای رشد قارچ وار ساندویچ فروشی ها بشود؛ چنان که گاهی دو ساندویچ فروشی در یک محل دیوار به دیوار یکدیگر کار می کنند و این طبیعی است که صرفه اقتصادی کسب کاهش می یابد.رییس اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان ادامه داد: در حال حاضر هم پیتزافروشی ها اقدام به فروش انواع ساندویچ می کنند و هم ساندویچ فروش ها اقدام به فروش پیتزا و به نظر می رسد تنها راهکاربرای این امر یکی شدن هردو صنف باشد؛ چرا که به نوعی نمی توان این دو حرفه را جدا ازیکدیگر دانست.



اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار