بررسی روزنامه های صبح سه شنبه اصفهان
تابناک:عصر فرا ارتباطی حاضر، فرصت خوبی برای شبکه های مجازی و تلویزیون ها و رادیو ها به عنوان رسانه های نویت ایجاد کرده است، از همین رو رسانه های سنتی مثل روزنامه و کتاب بسیاری از مخاطبین خود را از دست داده اند، البته این به معنای حذف آن ها از جامعه نیست. به هر حال در این عصر نیز عده ای صبح به صبح از خواب که بیدار شدند، طبق عادت به دکه روزنامه فروشی می روند و روزنامه مورد علاقه خود را خریداری می کنند.
کد خبر: ۶۴۴۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱ 21 July 2015
به گزارش تابناک اصفهان، عصر فرا ارتباطی حاضر، فرصت خوبی برای شبکه های مجازی و تلویزیون ها و رادیو ها به عنوان رسانه های نویت ایجاد کرده است، از همین رو رسانه های سنتی مثل روزنامه و کتاب بسیاری از مخاطبین خود را از دست داده اند، البته این به معنای حذف آن ها از جامعه نیست. به هر حال در این عصر نیز عده ای صبح به صبح از خواب که بیدار شدند، طبق عادت به دکه روزنامه فروشی می روند و روزنامه مورد علاقه خود را خریداری می کنند.
در کنار آن روزنامه ها هم در راستای رسالت های خود به اطلاع رسانی و تحلیل در فضای رسانه ای موجود می پردازند.
با توجه به این مسئلهسایت خبری تحلیلی تابناک اصفهان، هر روز مهم ترین گزاش یا اتفاق روزنامه های اصفهان را در اختیار مخاطبین می گذارد، تا از این مسائل با خبر باشند.

نسل فردا در شماره امروز خود از رفع مشکل ساختاری نوشت: رفع تحریم‌ها می‌تواند کمبود منابع مالی دولت را جبران کرده و با حذف واسطه‌ها هزینه‌ تولید را پایین بیاورد. با این حال اقتصاد کشور دچار سه مشکل ساختاری و نهادی است که در صورت رفع تحریم‌ها و حل نشدن این مشکلات تنها اقتصاد به وضعیت پیش از تحریم باز می‌گردد.تحریم‌ها باعث شده بود درآمدهای نفتی ایران تا 1.5 میلیون بشکه کاهش پیدا کند و  این کاهش درآمدهای نفتی دولت را با مشکل منابع مالی مواجه کرده است.از سوی دیگر ، تحریم‌ها باعث به وجود آمدن مشکلات در جابه‌جایی‌ پول و مبادلات اقتصادی شده که همین امر افزایش هزینه تولید و کاهش سود تولید‌کننده را به دنبال دارد.با وجود تحریم‌ها، واردات کالاهای موردنیاز برای بخش‌های تولیدی به صورت واسطه‌ای صورت می‌گیرد که همین امر موجب افزایش هزینه تولید، کاهش حاشیه سود تولید‌کننده و در نتیجه کاهش قدرت رقابت‌پذیری در اقتصاد می‌شود.در صورت برداشته‌شدن تحریم‌ها همه این دغدغه‌ها در اقتصاد ایران از بین می‌رود، اما اقتصاد ما دچار مشکلات ساختاری و نهادی است.در زمان پیش از تحریم نیز اقتصاد ایران بیمارگونه بود و باید گفت بعد از جنگ همواره در اقتصاد معضل رکود و تورم را به طور همزمان داشته‌ایم. دولت باید به اجماع برسد تا بتواند این مشکلات نهادی را برطرف کند.یکی از مشکلات نهادی اقتصاد، نفتی بودن است و  این مشکل خود را به صورت مستقیم در بودجه دولت و به صورت غیرمستقیم در صنعت خدمات نشان می‌دهد.
در دنیا اقتصاد به سمت دانش‌بنیان بودن رفته است و  نفت نمی‌تواند ارزش افزوده و اشتغال ایجاد کند و باید تلاش شود که ما از اقتصاد نفتی عبور کنیم. ترس ما از این است که درآمدهای نفتی و پول‌های آزادشده برای دولت جذابیت‌هایی به وجود آورد و دولت را وسوسه کند.در این شرایط هرچقدر درآمد در اقتصاد بیشتر شود به رانت دامن می‌زند و بار دیگر طبقه‌ای از ثروتمندان را به وجود می‌آورد که به سوداگری و دلالگری مشغول هستند. بنابراین دولت باید از تمرکز مالی در دست گروه خاص و حرکت آن به سمت اقتصاد غیرمولد جلوگیری کند.پس سه ویژگی‌ رانتی‌بودن، آلودگی به فساد و نفتی‌بودن در اقتصاد ایران می‌تواند باعث شود که درآمد‌های نفتی به سمت اقتصاد غیرمولد و سوداگری برود و این یک خطر است که دولت در دوران پساتحریم باید آن را مدیریت کند تا از فرصت به دست آمده بتواند کمال استفاده را ببرد.نمود معضل سوداگری در اقتصاد ما در بانک‌ها است که طی سال‌های اخیر بانک‌ها 50 درصد از سپرده‌ها را به جای واردکردن به بستر‌های اجتماعی وارد مسکن کرده و آنها را بلوکه کرده‌اند. حاکمیت باید به اجماعی دست پیدا کند که این اقتصاد را سازماندهی مجدد و اصلاح کرده و آن را در خدمت بخش خدمات قرار دهد.
 

صفحه نخست سایر روزنامه های اصفهان




منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار