کد خبر: ۷۶۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴ 17 July 2019

با حضور دکتر کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، وتنی چنداز مسوولان نظیر، مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال و رییس اداره توسعه کارآفرینی اداره کل، رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان، رییس اداره تعاون، کار آمل، دبیر کانون کارآفرینان مازندران، رییس دانشگاه شمال و شماری از کارآفرینان این شهرستان اولین نشست هم اندیشی شهرستانی کانون کارآفرینان استان در محل سالن جلسات دانشگاه شمال برگزار شد.

دکتر اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: تشکیل کانون کارآفرینان گامی مهم در جهت توسعه کارآفرینی در استان مازندران می باشد.

عضو شورای اداری استانداری اظهارداشت: این کانون مجموعه ای از کارآفرینان برتر ، صاحبنظران و کارشناسان حوزه کارآفرینی دراستان تشکیل شده و به عنوان اتاق فکر کارآفرینی فعالیت کرده و باهدف توسعه استان بطور منسجم و یکپارچه گامهای بنیادین ومستحکمی بر می دارند

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: کانون کارآفرینان وظایف مهمی از قبیل بررسی موانع کارآفرینی، شناسایی عوامل موثر در توسعه کارآفرینی، شناسایی و مستند سازی تجربیات کارآفرینان استان، بررسی و تشخیص فرصتها و تهدیدهای کسب و کار و به ویژه ترویج فرهنگ کارآفرینی در استان را بر عهده دارد.

این مقام مسئول بااشاره به دستاوردهای کوتاه مدت ودرازمدت این نهاد گفت : خوشبختانه مباحث نهادسازی و سازماندهی اکوسیستمی در بحث کارآفرینی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شکل ویژه‌ای به خود گرفته که دراین زمینه می‌توان به صدور مجوزهای موسسات مشاوره کارآفرینی اشاره کرد.

این استاددانشگاه از دستاوردهای زودهنگام دیگر ان را حذف بوروکراسی واتلاف وقت شهروندان دانست وتصریح کرد ؛ مجموعه وزارت تعاون برای مراکز شتاب‌دهی مجوز صادر می‌کند که این امر خود از نکات جدی گشایش در امورمی باشد

مدیرکل تعاون وکاروامور اجتماعی با طرح این پرسش که چگونه می‌توان سرمایه‌گذاران صاحب‌نظر و مجرب را در حوزه فناوری و نوآوری جذب کرد.خاطرنشان کرد؛ هماهنگی و بکارگیری ازشیوه های علمی وکاربردی در امور همیشه رهگشاست

این مقام مسئول تاکید کرد: دستگاههای اموزشی نظیر آموزش و پروش و دانشگاهها می توانند نقش مهمی در زمینه کارآفرینی ایفا نمایند.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان فعالیتهای صورت گرفته دراین خصوص را مثبت ارزیابی کرد و افزود: اقدامات خوبی در حوزه کارآفرینی نظیر تشکیل کانون کارآفرینان، تأسیس مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، اجرای طرح های کافه کارآفرینی و تشکیل باشگاه کارآفرینان نوجوان توسط این اداره کل صورت گرفته است

.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درادامه ضرورت اهتمام به فرهنگ و آموزش در بحث کارآفرینی را جدی دانست و افزود: اجرای طرح " از علم تا عمل" یا کافه کارآفرینی در دانشگاهها و تشکیل باشگاه کارآفرینان نوجوان با همکاری آموزش و پرورش از اقدامات مهم این اداره کل بوده است.

این مقام مسئول با اشاره به اجرای طرح " از علم تا عمل" یا کافه کارآفرینی تصریح کرد: این اداره از اندسته ازدانشگاههایی که تغییر مسیرداده و بسوی دانشگاه کارافرین محور حرکت کنند و درانصورت مورد حمایت همه جانبه این اداره قرار می گیرند

دکتر اصغری تصریح کرد در این کافه ها اهداف مهمی از قبیل تسهیل روابط، و برقراری تعاملات دوسویه وچندسویه اجتماعی بین کارآفرینان با یکدیگر، و کارافرینان با دولت، سرمایه گذاران و دانشجویان، و ارتباط مراکز مشاوره و شتاب دهنده ها با صاحبان ایده وهمچنین کمک در، شکل گیری شبکه های سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری و... را در دانشگاهها را در دستور کار خود دارد

اولین نشست هم اندیشی شهرستانی کانون کارآفرینان استان در امل / اشتغال و رونق تولید با کافه کارافرینی

همچنین در ادامه این نشست ، رضا عبدی مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل نیز در این جلسه اظهار داشت: یکی از مهم ترین اهداف تشکیل کانون کارآفرینان ترویج فرهنگ کارآفرینی در استان می باشد و این مهم را می توان بعنوان وجه تمایز این تشکل با تشکل های دیگر در سطح استان برشمرد.
وی افزود: کسانی که عضو این کانون می شوند در واقع نوعی مسئولیت اجتماعی و خیرخواهانه در قبال همه مردم علی الخصوص جوانان دارند که به این مهم باید توجه ویژه ای شود.

علی اسلامی رییس اداره توسعه کارآفرینی اداره کل نیز در این جلسه طی سخنانی بیان داشت: کارآفرینی نیاز امروز استان می باشد و ترویج فرهنگ آن از ضروریات است.
وی افزود: با تشکیل کافه های کارآفرینی در دانشگاه ها بدنبال پیوند دانشجویان و کارآفرینان هستیم و تا کنون بازخوردهای خوبی در این زمینه دریافت کرده ایم و امیدواریم همه دانشگاه های استان نسبت به انجام این مهم اقدام نمایند
.
جمال قاسمی عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران، مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه مازندران و دبیر کانون کارآفرینان مازندران نیز در این نشست اظهار کرد: بررسی ظرفیت‌ها و تدوین دستورالعمل‌های توسعه صنعتی در استان از اهداف تشکیل این کانون بوده است.
وی با اشاره به اینکه نقشه راه، راه‌اندازی این کانون تدوین مسیری درست از بستر آیین‌نامه‌ها بود تا با بخش صنعت و تولید سود ببرند و هم‌افزایی جدیدی ایجاد شود.

قاسمی با بیان اینکه دستورالعمل راه‌اندازی کانون کارآفرینان مازندران از وزارت کار ابلاغ شد و آیین‌نامه آن در حال ویرایش است، بیان کرد: کارآفرینی تعاریفی دارد و اهداف کانون با چهار هدف عمده افزایش توان مدیریتی استان،رفع موانع توسعه کارآفرینی و ارایه راهکار برای رفع موانع و ارایه پیشنهاد در راه تصمیم‌سازی‌های استانی برای ایجاد زمینه یا بستر ترویج انواع کارآفرینی شکل گرفته است.
دبیر کانون کارآفرینان مازندران با اشاره به اینکه تشکل جدید از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی در توسعه صنعتی استفاده خواهد کرد، افزود: مشکل امروز صنعت این است که علمی کار نکرده است و وارد کردن علم به این بخش از اهداف کارآفرینان است.
وی با اشاره به اینکه براساس آیین نامه نماینده کانون در شورای برنامه ریزی استان حضور داشته و کارگروه های تخصصی در این حوزه تشکیل می شود، عنوان کرد: کارآفرینان برتر عضو پیوسته کانون می شوند و عضو گیری وابسته و افتخاری از طریق اعضای هیات علمی دانشگاه ها بعد از شکل گیری کانون صورت خواهد گرفت.
گفتنی است در پایان این جلسه کارآفرینان حاضر به ارائه نقطه نظرات خود در زمینه نقشه راه کانون کارآفرینان استان پرداختند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار