استاندار در نشست شوراي اداري استان مطرح كرد:
آقازاده استاندار مرکزی در نشست شورای اداری استان ، گفت: ارزش ریالی صادرات غیر نفتی استان مرکزی در هشت ماهه سال جاری ۶۸۷ میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد افزایش دارد.
کد خبر: ۷۹۹۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶ 24 November 2019

به گزارش تابناک مرکزی آقازاده استاندار مرکزی اظهار کرد: صادرات غیرنفتی استان سال گذشته از مرز یک میلیارد دلار گذشت و امید می‌رود امسال نیز در حوزه صادرات افزایش خوبی رقم بخورد.

استاندار مرکزی گفت: این استان در برخی اغتشاشات اخیر در زمره مناطق آرام کشوربوده بنابراین از شورای امنیت کشور و دولت درخواست می‌شود در اسرع وقت شبکه اینترنت برقرار شود.

آقازاده افزود: بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی نیازمند شبکه اینترنت است و می‌طلبد تا مساعدت لازم در براقراری ارتباط شبکه اینترنتی و ارایه خدمات مطلوب حاصل شود.

وی اظهار داشت: در طول هفته اخیر تلاش شد تا خدمات اتوماسیون و دولت الکترونیک برقرار در استان بماند و مردم این خطه در دریافت خدمات دچار مشکل نشوند.

استاندار مرکزی بیان داشت: مردم بصیر و هوشیار این استان اعتراض منطقی داشتند و در جریان اصلاح نرخ بنزین هیچ مشکلی در استان بروز نکرد و از درایت لایه‌های مردمی تشکر می‌شود.

آقازاده گفت: مردم با هوشیاری شرایط را پشت سرگذاشتند و امنیت حداکثری در این برهه تصادفی نیست و حتی در جریان‌های اخیر یک شیشه نیز در استان شکسته نشد.

وی افزود: این مهم درسایه مدیریت خوب شورای تامین، نیروهای امنیتی و انتظامی در استان که وضعیت را تحت کنترل داشتند فراهم شد و از آنان قدردانی می‌شود.

استاندار مرکزی اظهار داشت: اگرچه برخی از شهرهای استان در این ایام برخی اعتراض‌ها را داشتند اما با حضور به موقع عوامل انتظامی، بسیج، سپاه و نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و آمادگی دستگاه قضایی شرایط به نحو مطلوب مدیریت شد.

آقازاده  گفت: البته در اراک، ساوه و خمین افرادی بازداشت شدند که کمتر از ۲۴ ساعت تکلیف آنان روشن و ۹۰ درصد آنان با تعهد آزاد شده‌اند.

وی افزود: انسجام و وحدت نیروهای نظامی و انتظامی و همکاری رسانه‌ها، مشارکت مردم در استان مرکزی باعث شد تا هیچ مشکلی در استان بروز نکند و  البته در برخی استان‌ها اختیار از دست مسئولان، مردم و مدیران خارج شد و مشکلاتی به وجود آمد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: موضع قاطع مقام معظم رهبری در حوادث اخیر بسیار کارساز بود و منجر به بازگشت آرامش در جامعه شد.

آقازاده با قدردانی از حضور مردم در راهپیمایی میثاق با ولایت گفت: طیف‌های مختلف مردم به صورت خودجوش با حضور در راهپیمایی بهانه را از دست دشمنان گرفتند و برخورد هوشمندانه داشتند.

وی در ادامه افزود: برخی رانندگان بر این تصور بودند که با پایان ماه، سهمیه سوخت آنان حذف می‌شود که این مهم منجر به شلوغی جایگاه‌های سوخت در استان شد اما با اعلام ذخیره سهمیه سوخت از ازدحام رانندگان در استان کاسته شد.

استاندار مرکزی اظهار داشت: پیش از  اجرای طرح مدیریت سوخت ۷۰ درصد از ظرفیت جایگاه‌های سوخت استان استفاده نمی‌شد که با اجرای این طرح از این ظرفیت بیشتر استفاده می‌شود.

آقازاده در بخش دیگری از سخنانش افزود: در آستانه ثبت‌نام یازدهمین دروه انتخابات مجلس شورای اسلامی تقویت  تعامل دستگاه‌ها با هیات نظارت ضروری است.

وی اظهار داشت: حضور همه‌جانبه مردم در انتخابات پیش‌رو با مشارکت حداکثری باید رقم بخورد  و بار دیگر مردم حمایت خود را از نظام اسلامی به نمایش خواهند گذاشت.

استاندار مرکزی گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نیازمند اسباب و سازوکارهای ویژه‌ای  است که این لوازم در حوزه انتخابات استان تدارک شده است.

آقازاده افزود: شرایط کشور خاص و ویژه است و حضور مردم در پای صندوق‌های رای پاسخ محکمی به بدخواهان جمهوری اسلامی می‌دهدو لازم است تا اعتماد و اطمینان  از سوی مسئولان فراهم شود تا نمایندگان از تفکرهای متنوع در انتخابات حضور یابند.

وی در ادامه اظهار داشت: آغاز حذف قبض برای خدمات زیربنایی مشترکان حرکتی اقتصادی است که در دولت شکل گرفته است.

استاندار مرکزی همچنین گفت: روان‌سازی امور در جهاد کشاورزی استان با بهره‌گیری از مدیران جوان و با تجربه در ۲ سال اخیر رشد داشته است.

آقازاده افزود: یکی از راه‌های نجات کشور تولید محصولات کشاورزی است که دولت در این مهم موفقیت کسب کرده و با ذخیره استراتژیک محصولات کشاورزی به این مهم توجه ویژه شده است.

استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت:  شرایط بازار در استان مرکزی با نظارت بازرسان مطلوب است و این منطقه درزمره استان‌های فعال در کنترل بازار مصرف است.

آقازاده افزود: تشکیل روزانه نشست تنظیم بازار در استان و حضور فرمانداران شهرستان‌ها در بازار و بین کسبه باید تداوم یابد و با ایجاد اطمینان به مردم قیمت‌ها در رصد بازرسان قرار گیرد.

وی دربخش دیگر از سخنانش اظهار داشت: صادرات غیرنفتی استان امسال ۶۸۷ میلیون دلار معادل ۲۴۰ هزار تن کالا بوده که در مقایسه با هشت ماه سال گذشته چهار درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست با یادآوری هفته بسیج گفت: بسیج یک فرهنگ و نهاد انقلابی است و نباید جایگاه آن در حد یک یک نهاد نظامی دیده شود بلکه دایره خدمات آن گسترده است.

«بهروز اکرمی» افزود:  نقطه قوت مردم بسیج است و همه باید در ترویج فرهنگ بسیجی بکوشند.

وی در بخشی از سخنانش پیرامون انتخابات اظهار داشت: انتخابات از دهم اردیبهشت ماه کلید خورده است و به‌زودی با ثبت نام نامزدها به صورت رسمی آغاز می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: شورای نگهبان و وزارت کشور فقط ناظر و مجری انتخابات هستند و تصمیبم گیرنده نهایی در گزینش منتخبان خانه ملت مردم هستند.

اکرمی افزود: اقشار مردم تعیین می‌کنند چه کسانی به مجلس راه پیدا کنند و در این مهم نقش اساسی دارند.

وی اظهار داشت: ضروری است مجریان انتخابات به وظایفی که قانون برای آنان پیش‌بینی کرده با دقت عمل کنند و سطح رضایت مردم را افزایش دهند.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت:برنامه شناسایی بدهکاران بانکی استان در دست انجام است و در هفته جاری این مهم بررسی و به استانداری اعلام شود.

«سعید فرخی» افزود: نشست‌های متعددی در خصوص مدیریت سوخت در استان دایر می‌شود تا پیامدهای احتمالی اصلاح قیمت سوخت در نرخ اقلام کالایی به درستی رصد و کنترل شد.

وی اظهار داشت: رصد بازار به‌صورت در استان ادامه می‌یابد و اجازه هیچ‌گونه سوء استفاده در شرایط فعلی داده نمی‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: جذب ۹۲۷ میلیون دلار آورده نقدی به‌صورت ماشین‌آلات و تجهیزات و دانش فنی از جمله اقدامات مطلوب این مجموعه در ۲۴ ماه اخیر بوده‌ است.

«حسن میرزاخانی» افزود: ۲ شرکت سرمایه‌گذار در استان به جای خروج ارز از کشور به توسعه شرکت اقدام کرده و زمینه اشتغال ۴۰۰ نفر در استان را فراهم کرده‌اند.

وی اظهار داشت: حفظ سرمایه‌گذاری از جذب کارآفرینان جدید در شرایط اقتصادی اولویت است و استان مرکزی سومین استان در جذب سرمایه‌گذار خارجی و در تعداد طرح کارشناسی شده با ۳۰ عنوان در رتبه اول کشور ارزیابی شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: عملکرد مطلوب این مجموعه در تهاتر و فعالیت بخش خصوصی و تعاونی باعث شد مورد تقدیر وزیر و رئیس جمهور قرار گیرد.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: امسال با بهره‌برداری از ۲ واحد دامداری شیری به‌عنوان بزرگترین واحدهای دامی در خاورمیانه و جهان  بیش از ۴۰ هزار راس به مجموعه دام‌های استان افزوده می‌شود.

«مجید آنجفی» افزود: با افزایش جمعیت دامی استان تولید شیر استان به ۲ برابر می‌رسد.

وی اظهار داشت: میزان بذر اصلاح شده استان به ۱۰ هزار تن رسیده و جو اصلاح شده با  ۲ هزار و ۵۰ تن در مزارع به مصرف می‌رسد.

آنجفی افزود: گندم برداشت شده استان در سال ۹۶ از مزارع  ۲۴۹ هزار تن بود که این رقم در سال زراعی جاری  به ۳۰۵ هزار تن رسیده است.

وی اظهار داشت: استان مرکزی در کیفیت و پروتئین محصول گندم رتبه دوم و سوم کشور را دارد.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تعامل بین بخشی در برگزاری انتخابات رکن محوری است و مجموعه مدیریت استان بر این مهم تاکید دارند.

حجت‌الاسلام «امیدرضا مبارک‌آبادی» افزود:  هشت روز دیگر ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز می‌شود و باید کوشش شود تا تمامی مجاری برای هرگونه سوءاستفاده احتمالی از اموال دولتی در تبلیغات انتخاباتی سد شود.

سردار پاسدار « محسن گلشن زاده» جانشین فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این نشست گفت: لازم است پایگاه بسیج ادارات استان تقویت شوند و و در این راستا متقاضیان متعددی وجود دارد.

  در این نشست  مدیران چند دستگاه اجرایی استان معرفی شدند که از جمله آن  «زهرا آقاخانی» در سمت معاون توسعه مدیریت منابع استانداری مرکزی بود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار