سالانه در استان اصفهان
سالانه 4 میلیون تن مواد خام کشاورزی و دامی در استان اصفهان به مواد غذایی مختلف تبدیل می شود.
کد خبر: ۸۰۱۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷ 01 December 2019

قماشی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه زنجیره سبز غذا چند سالیست در مناطق با تراکم جمعیت زیاد مورد استفاده قرار می گیرد گفت: سالانه حدود ۴ میلیون تن از مواد خام کشاورزی و دامی در بیش از 300 کارخانه صنایع تبدیلی به مواد غذایی مختلف تبدیل می شود.

مدیر عامل یکی از این کارخانه ها با بیان اینکه در هر شیفت کاری 70 کارگر مشغول بکارند گفت: سالانه ۲ هزار تن انواع غذایی نیمه آماده در این کارخانه تولید می شود.

بهرامی با اشاره به تولید انواع ناگت ها ، ساندویچ های سرد را با تکنولوژی روز دنیا تولید در این کارخانه تولید می شود افزود: با صادرات محصولات به خارج از کشور می توان تولید را افزایش داد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار