ذبح دام در روز عید سعید قربان در کشتارگاه‌های استان اصفهان با نظارت‌های بهداشتی و شرعی انجام ‌شد.
کد خبر: ۸۸۲۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶ 31 July 2020

معاون اداره کل دامپزشکی استان با بیان اینکه ۱۶۲ دامپزشک، بازرس بهداشتی گوشت و ناظر ذبح شرعی در قالب ۹۳ گروه ثابت و سیار کارشناسان دامپزشکی استان بر ذبح دام در استان نظارت می‌کنند گفت: برپایی مراکز موقت عرضه دام زنده و کشتار در سطح شهرستان‌ها مجاز نبوده و از کسانی که نیت قربانی کردن دارند، درخواست داریم فقط به کشتارگاه‌های دام مراجعه کنند.
خامسی پور با اشاره به اینکه کشتار دام‌های نذری در محل کشتارگاه‌ها سبب ارتقاء بهداشت عمومی جامعه و پیشگیری از بروز بیماری‌های خطرناکی همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت در انسان می‌شود افزود: مردم از مصرف گوشت تازه و آلایش نیم پز خودداری کنند و گوشت تازه را حداقل به مدت ۲۴ ساعت و آلایش دام را به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد یخچال نگهداری کنند.
وی گفت: شهروندان سوالات خود  را در زمینه دامپزشکی از کارشناسان مربوطه با شماره تلفن ۱۵۱۲ مطرح کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار