استاد حوزه و دانشگاه از حضرت عباس علیه السلام به عنوان یکی از حامیان حقیقی دین نام برد و گفت: دوستی و دشمنی و حب و بغض الهی نسبت به دوستان و دشمنان از شاخصه‌های حمایت از دین است و تا زمانی که انسان به تولی و تبری دست نیابد نمی‌تواند از دین حمایت حقیقی کند.
کد خبر: ۸۹۳۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۱ 30 August 2020

به گزارش تابناک قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی ظهر تاسوعای حسینی طی سخنرانی در حرم حضرت معصومه(س) اظهار کرد: حضرت عباس علیه‌السلام در واقعه کربلا با تمام وجود شعار «انی احامی ابداً عن دینی» را بر زبان جاری ساختند که نشان‌دهنده اهمیت حمایت از دین است.

وی افزود: انسان اگر بخواهد همانند حضرت عباس علیه‌السلام یک حمایت حقیقی از دین داشته باشد باید شرایطی را داشته باشد تا این حمایت یک حمایت واقعی محسوب شود.

استاد حوزه علمیه افزود: حمایت از دین یک مسئله ساده نیست چراکه دین متشکل از باورها و اعمال است به همین خاطر باید این حمایت یک حمایت حقیقی باشد.

سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: نخستین شرط حمایت از دین این است که باید نسبت به دین شناخت و فهم حقیقی وجود داشته باشد چراکه ستون دین فهم دین است و عدم شناخت درست از دین انسان را مقابل امام معصوم قرار می‌دهد.

وی یادآور شد: دولت خبیث امارات هم‌اکنون با اسرائیل رابطه برقرار می‌کنند و مفتی اعظم و عالم بزرگ امارات می‌گوید این رابطه اشکال دینی ندارد چون این عالم به‌ظاهر دین‌شناس تمام اعمال حاکم امارات را منطبق با دین می‌داند و اگر دین به درستی شناخته نشود یزید و معاویه و آل سعود و… مظهر دین می‌شوند.

رفیعی خاطرنشان کرد: دومین شاخصه حمایت از دین، جهاد است و طبق روایت اگر برای دین جهاد صورت نگیرد دین از بین خواهد رفت و حضرت عباس(ع) به معنای واقعی کلمه و حقیقتاً در راه حمایت از دین جهاد کردند.

وی افزود: خطبه ۲۷ نهج‌البلاغه که به خطبه جهاد معروف است در این زمینه غوغا کرده و دارای مضامین عالی در خصوص جهاد است که نشان‌دهنده اهمیت جهاد در راه دین است.

رفیعی اظهار کرد: سومین شاخصه حمایت از دین ورع و خویشتن‌داری برابر معاصی و محرمات است به‌گونه‌ای که هر انسانی در حیطه کاری خود قدرت کنترل گناه را داشته باشد و از اختلاس، کم‌فروشی، ابتذال در فضای مجازی، نگاه به نامحرم و…. دوری جوید.

وی افزود: تسلیم بودن برابر اوامر الهی و رسول خدا و اهل‌بیت(ع) چهارمین شاخصه حمایت از دین است و حضرت عباس(ع)ب مصداق عمل به آیه اطاعت از خدا و رسول خدا و اولی الامر بود.

رفیعی خاطرنشان کرد: دوستی و دشمنی و حب و بغض الهی نسبت به دوستان و دشمنان دین پنجمین شاخصه حمایت از دین است و تا زمانی که انسان به تولی و تبری دست نیابد نمی‌تواند از دین حمایت حقیقی کند.

وی در پایان گفت: التزام عملی به دین ششمین شاخصه حمایت حقیقی از دین است و این‌طور نیست که شخص سلیقه‌ای بخواهد اعمال دین را انجام دهد به‌گونه‌ای که فقط مثلاً نماز را قبول داشته باشد اما جهاد ، خمس و… را منکر شود بلکه باید دین را با تمام اعمال قبول کرد و به تمام اعمال دینی التزام داشت.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار