رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ورود ۴ رقم جدید صادراتی مرکبات به حوزه باغبانی استان خبر داد.
کد خبر: ۸۹۵۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳ 05 September 2020

به گزارش تابناک مازندران از پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، عزیزاله شهیدی فر در نشست با مجمع نمایندگان مازندران که با محوریت بررسی تولید برنج و مرکبات در استان برگزار شد، با اشاره به نقش محوری این استان در تولید دو محصول برنج و مرکبات که نیمی از تولید کشور را شامل می شود، گفت: پروژه های زیرساختی نظیر زهکشی اراضی، تجهیز و نوسازی شالیزارها، اجرای سامانه های نوین آبیاری و بهسازی و لایروبی آببندان ها برای حوزه کشاورزی استان برنامه ریزی شده و در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه واردات برنج در فصل برداشت ممنوع است، از نمایندگان استان خواست بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت لازم را داشته باشند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار اینکه واردات برنج با ارز ترجیحی انجام می شود، ادامه داد: با اجرای این کار شاهد اتفاقات خوبی در حوزه برنج استان خواهیم بود که قطعا به نفع کشاورزان استان است.

شهیدی فر از روند افزایشی کشت ارقام پرمحصول و کیفی در سال های اخیر در استان خبر داد و گفت: بزودی شاهد خوداتکایی در تولید برنج کشور خواهیم بود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: امسال شاهد افزایش ۱۰ درصدی تولید برنج هستیم و پیش بینی می شود ۱۵۳۰ هزارتن برنج در استان تولید شود.

وی همچنین از افزایش ۱۰ درصدی تولید نارنگی در استان خبر داد و اظهارکرد: پیش بینی ما بر این است امسال ۲۸۰۰هزار تن مرکبات در مازندران تولید شود.

شهیدی فر به صادرات بی سابقه مرکبات و کیوی از مازندران به خارج از کشور خبر داد و گفت: همانطور که افزایش چشمگیر صادرات این محصولات را شاهد بودیم امیدواریم در قیمت این محصولات نیز شاهد افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشیم.

وی تداوم ممنوعیت واردات محصولات باغی را از خواسته های اصلی این سازمان برشمرد و افزود: بخش عمده ای از اقتصاد استان وابسته به تولید و بازار برنج و مرکبات است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت ۱.۵ میلیون تنی سردخانه ها، سورتینگ و انبارهای فنی استان، گفت: با این حجم از ذخیره سازی و نگهداری محصولات کشاورزی قادر به تنظیم بازار و قیمت محصولات در استان هستیم.

شهیدی فر به پایانه صادراتی روماک گستر در جویبار اشاره کرد و گفت: این پایانه ظرفیت ذخیره سازی ۱۴۰ هزار تن محصولات کشاورزی را دارد که سهم قابل ملاحظه ای در توسعه صادرات محصولات کشاورزی استان خواهد داشت.

وی تامین لجستیک لازم برای توسعه صادرات نظیر کامیون های یخچال‌دار را از خواسته های مهم صادرکنندگان و سازمان جهاد کشاورزی استان برشمرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از مدیریت مگس میوه در سال ۹۸ به عنوان یک اقدام جهادی نام برد که منجر به تولید سالم ۹۹.۵ درصدی محصولات باغی استان شد.

شهیدی فر از ورود ۴ رقم جدید صادراتی مرکبات به حوزه باغبانی استان خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته ۴۲۰ هزار تن محصول کشاورزی به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار از مازندران به ۱۳ کشور دنیا صادر شد.

وی با تقدیر از حمایت نمایندگان استان در پویایی و جهش تولید محصولات کشاورزی استان، از نمایندگان استان خواست نسبت به پیگیری تامین و مناسب سازی قیمت نهاده های دامی و کود شیمیایی در استان اقدام کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار