ادای احترام وزیر علوم به شهدا و یاد و خاطره جاودانان در اصفهان

گروه استان‌ها- درراستای مسیر پیشرفت و تعالی ایران اسلامی و هفته دولت،وزیر علوم تحقیقات و فناوری به شهدا و یاد و خاطره جاودانان در امام‌زاده سید محمد خمینی‌شهر ادای احترام کرد.
کد خبر: ۱۲۰۵۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸ 28 August 2025

 

به گزارش تابناک اصفهان به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، حسین سیمایی صراف روز پنجشنبه
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در بدو ورود به اصفهان، با حضور در امامزاده سید محمد و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، مورد استقبال جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.
 این هیات سپس با قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند و عهد و پیمان خود را با آرمان‌های بلندشان تجدید کردند.
 هفته دولت یادبود شهیدان رجایی و باهنر است که الگویی جاودان برای خدمتگزاران نظام هستند.
 وزیر علوم با حضور در اصفهان، در راستای تداوم مسیر خدمت‌رسانی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای و به مناسبت هفته دولت به اصفهان سفر کرده است.
 وی در برنامه کاری خود قرار است در جلسه شورای اداری حضور یابد.
 افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های دانشگاه اصفهان شامل زیرساخت‌های فاز سوم ناحیه نوآوری، بازسازی مخزن کتاب دانشکده ادبیات و اجلاس روسا و مدیران دانشگاه‌های استان که در محل دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود حاضر خواهد شد و پس از ناهار کاری خود با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه اصفهان یک بازدید از دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه مهندسی مکانیک سرای دانشجویی و آزمایشگاه صنعت ۴ باز خواهد داشت.
 بازدید در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و افتتاح پروژه‌های شهرک شامل نیروگاه خورشیدی و پکیج تصفیه‌خانه فاضلاب و بازدید از صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه و انعقاد تفاهمنامه کاری با شرکت فولاد بخشی از برنامه‌های سفر یک روزه ایشان به اصفهان است.

انتهای پیام/ع

آخرین اخبار