استاندار اصفهان مطرح کرد:

انقلاب خورشیدی قطعی برق در اصفهان را کاهش می‌دهد

گروه استان‌ها - استاندار اصفهان گفت: انقلاب خورشیدی در استان اصفهان، قطعی برق در ساعات اوج مصرف را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۰۷۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸ 01 October 2025

استاندار اصفهان:انقلاب خورشیدی قطعی برق در اصفهان را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اصفهان به نقل از اداره کل روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان «مهدی جمالی‌نژاد» ضمن اشاره به نقش نیروگاه‌های خورشیدی جدید در بهبود پایداری شبکه برق استان اظهارکرد: این نیروگاه‌ها که در مراکز ثقل بار جانمایی و احداث شده‌اند، می‌توانند بخشی از نیاز مصرف شبکه را در ساعات میانی روز تأمین کنند.

وی افزود: افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به کاهش ناترازی شبکه و در نتیجه کاهش خاموشی‌های مدیریت بار در ساعات میانی روز منجر خواهد شد.

استاندار اصفهان ادامه داد: مشترکین صنعتی و کشاورزی می‌توانند با احداث نیروگاه خورشیدی معادل ۸۰ درصد دیماند مصرفی خود، از برنامه خاموشی مدیریت بار معاف شوند.

جمالی‌نژاد در ادامه به تأثیر این نیروگاه‌ها در کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی اشاره کرد و گفت: با افزایش تولید برق خورشیدی، از مصرف سوخت فسیلی در نیروگاه‌های حرارتی کاسته شده و ضمن کاهش آلودگی هوا، تأمین برق در ساعات میانی روز پایدارتر خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه آیا این نیروگاه‌ها قادر به تأمین برق در زمان اوج مصرف هستند، تصریح کرد: ظرفیت‌های جدید احداث شده به کاهش تعهدات مدیریت بار در تابستان کمک خواهد کرد و در صورت افزایش ظرفیت تولید طی برنامه چهار ساله آینده، می‌توان شاهد کاهش قابل توجه ناترازی و حذف خاموشی‌ها در سال‌های آتی خواهیم بود.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: برای بهینه‌سازی بهره‌برداری از این انرژی، تمهیدات فنی و مطالعات زیرساختی شبکه در دست اجراست تا توسعه ظرفیت تولید خورشیدی به صورت پایدار ادامه یابد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار