
به گزارش خبرنگار تابناک از استان اصفهان، «جلال امیدیان» سرمربی جدید ذوبآهن، چند روز بعد از آنکه با کادر فنی خیبر خرمآباد در شیراز با فجرسپاسی دیدار کرد، امروز در قامت سرمربی ذوبآهن میزبان این تیم بود. انگیزههای خاص امیدیان برای بردن این بازی کم نبود چرا که او هم میخواست خودش شروع خوبی داشته باشد و مهمتر از آن، تیمش را از خطر سقوط نجات دهد. همین اتفاق هم افتاد.
نیمه اول این بازی با هیجان بالا دنبال شد. شاگردان جلال امیدیان در دقایق 16 و 26 به دو گل حیات بخش رسیدند. البته فجریها هم در وقت تلف شده یکی از گلها را جبران کرد منتها داو با اعلام آفساید آن را نپذیرفت. سه تعویض پیروز قربانی در دقیقه 36 از دیگر اتفاقات مهم این نیمه بود که نشان می داد از بازی خوب ذوبآهن کلافه شدهاند.
در شروع نیمه دوم نیز قربانی دو تعویض دیگر انجام داد. روند این نیمه طوری بود که فجریها بیشتر توپ و میدان را در اختیار داشتند و در نهایت به گل هم رسیدند اما بعد از آن فرصت چندانی برای جبران نداشتند تا بدین ترتیب روند برد و باختهای یکی در میان آنها در نیم فصل دوم حفظ شود.
ذوبآهن با این پیروزی بسیار به موقع و حیاتی توانست سر و سامانی به وضعیت خود در جدول ردهبندی بدهد و با کسب سه امتیاز بسیار ارزشمند از جمع تیم های سقوط کننده تا حدودی رها شود.
جلال امیدیان که فرصت چندانی برای آماده کردن تیمش نداشت تنها فرصت داشت به لحاظ روانی و با انتخاب ترکیبی خوب رودرروی حریف قرار گیرد و نتیجه این بازی نشان داد او کارش را درست انجام داده است.
انتهای پیام/