نماینده مردم اصفهان مطرح کرد:

پاسخ به تهدیدات ترامپ با چکش دیپلماسی و قدرت میدان/ ایران در موقعیت پیروزی است

گروه استان‌ها - نماینده مردم اصفهان، با تأکید بر اینکه نباید به آمریکایی‌ها فرصت تنفس برای تجاوزات احتمالی داد و گفت: ایران اکنون در موقعیتی قرار دارد که می‌تواند سر ترامپ را به آهن مقاومت خود بکوبد از این رو پاسخ به تهدید‌های رئیس‌جمهور آمریکا باید با چکش دیپلماسی و میدان همراه باشد.
کد خبر: ۱۲۲۴۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۱ 22 June 2026

پاسخ به تهدیدات ترامپ با چکش دیپلماسی و قدرت میدان

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اصفهان، «عباس مقتدایی» نماینده مردم اصفهان و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به لحن تهدیدآمیز رئیس‌جمهور آمریکا در جریان مذاکرات سوئیس، تصریح کرد: بسته به زاویه دید، می‌توان به این موضوع نگاه‌های متفاوتی داشت، اما اگر خوش‌خیالی یا سهل‌انگاری در نگاه ما باشد، به اشتباه تصور خواهیم کرد که می‌توان با آمریکا کنار آمد. اما با نگاه به واقعیت‌های صحنه و سوءنیت‌های طرف مقابل، باید بدانیم که اکنون نباید به آمریکایی‌ها اجازه دهیم برای تجاوز، تنفس پیدا کنند؛ چرا که نفس کشیدن آنان می‌تواند زمینه‌ساز تجاوزات دوباره باشد.

تأکید بر توقف دائمی جنگ در تمام جبهه‌ها

وی با تأکید بر اینکه تیم مذاکره‌کننده باید واقعی، مردانه و دوراندیشانه عمل کند، افزود: اینکه ترامپ در هنگامه مذاکره تهدید می‌کند و منافع ملت ایران را نادیده می‌گیرد، باید با چکش دیپلماسی و قدرت میدان پاسخ داده شود. تیم مذاکره‌کننده نه تنها به عنوان دیپلمات، بلکه باید در قالب یک ملت، با شجاعت نظامی و دیپلماتیک عمل کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس، همچنین به محورهای مذاکرات اشاره کرد و گفت: ماده ۱۳ و بندهای مربوط به پایان جنگ، توقف تهدید و توقف دائمی جنگ در همه جبهه‌ها باید به‌طور کامل لحاظ کنیم.

ایران در موقعیت پیروزی است

مقتدایی در پایان با تأکید بر اینکه مذاکره‌کنندگان ایرانی باید تا پایان مسیر قاطع و پرصلابت ظاهر شوند، اظهار کرد: ایران اکنون در موقعیتی قرار دارد که می‌تواند سر ترامپ را به آهن مقاومت خود بکوبد.

آخرین اخبار