اداره کل دامپزشکی ایلام:
کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام گفت: 14 گروه در سراسر استان امر نظارت بر مواد پروتئینی مورد استفاده در نذورات ماه محرم بویژه تاسوعا و عاشورا را بر عهده دارند.
کد خبر: ۱۱۳۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸ 18 October 2015

کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام گفت: 14 گروه در سراسر استان امر نظارت بر مواد پروتئینی مورد استفاده در نذورات ماه محرم بویژه تاسوعا و عاشورا را بر عهده دارند.

به گزارش تابناک ایلام، سعید صید یوسفی روز یکشنبه اظهار کرد: صاحبان پخت غذای نذری باید گوشت قرمز مورد نیاز خود را از قصابی ها، کشتارگاه و یا سرخانه های مجاز که مورد تایید کارشناسان دامپزشکی است، تهیه کنند.
وی یادآور شد: متاسفانه گاهی دیده می شود برخی افراد از کشتارگاه های غیر مجاز حاشیه شهرها به صرف قیمت ارزان، گوشت مورد نیاز خود را تهیه می کنند که این امر با توجه به عدم نظارت اداره کل دامپزشکی مورد تایید نیست.
یوسفی تاکید کرد: بخاطر عدم نظارت دامپزشکی بر فرآورده های دامی این اماکن به منظور تایید سلامت دام و لاشه، ممکن است این فرآورده ها موجب انتقال بیماری های مشترک انسان و دام به مصرف کننده شوند.
وی افزود: صاحبان غذای نذری برای حفظ سلامت خود و مصرف کنندگان بهتر است گوشت مورد نیاز را از اماکن مورد تایید و دارای کارت و پروانه سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهیه کنند و سلامت خود و مصرف کنندگان را دچار مخاطره نکنند.
صید یوسفی در مورد تهیه گوشت مرغ مصرفی برای پخت نذورات نیز اظهار کرد: عمده گوشت مرغ مورد نیاز صاحبان نذری از مرغ های کشتار روز که تایید شده اداره کل دامپزشکی است، تهیه می شود.
وی با بیان اینکه هدف اداره کل حفظ سلامت مصرف کنندگان و جلوگیری از انتشار بیماری های مشترک انسان و دام به افراد مصرف کننده غذای نذری است، گفت: دام و طیور قبل، حین و بعد از کشتار مورد نظارت و کنترل ماموران و بازرسان مجرب این اداره کل قرار می گیرند و بعد از احراز سلامت، تایید و روانه بازار مصرف می شود./پ

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار