مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه 30 درصد شبکه توزیع برق تهران فرسوده و طول عمر بالای 30 سال دارند، گفت: علیرغم اینکه در انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی انتخاب شده‌ام به هیچ عنوان دو شغله محسوب نمی‌شوم.
کد خبر: ۱۲۲۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰ 02 November 2015
سیدمحمد هاشمی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه شما در ماه گذشته در انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی شرکت کرده و رأی آورده‌اید با این حساب آیا شما در حال حاضر دو شغله محسوب می‌شوید،‌ گفت: بنده در انتخابات نظام مهندسی شرکت کرده و عضو هیأت مدیره هستم بنابر این چون هیأت مدیره حقوقی دریافت نمی‌کند و از سنوات قبل هم این موضوع به صورت افتخاری بوده است پس تأکید می‌کنم بنده دو شغله نیستم.

وی ادامه داد:‌ اگر فردی به عنوان رئیس هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی انتخاب شود اگر شغل دیگری داشته باشد باید از آن شغل استعفا دهد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه مقرر شده بود که شرکت توزیع برق تهران به بخش خصوصی واگذار شود، گفت: در حال حاضر 60 درصد شرکت توزیع برق به بخش خصوصی و به شرکت صبا واگذار شده است و 40 درصد همچنان دولتی است، بنابراین آماده هستیم اگر دولت صلاح بداند این 40 درصد مابقی نیز به بخش خصوصی واگذار شود.

هاشمی با اشاره به اینکه شرکت‌های توزیع برق همچنان زیان انباشته دارند،گفت: زیان انباشته شرکت توزیع برق برای دولت است،پس بنابراین باید ساز و کار واگذاری شرکت‌های توزیع برق فراهم شود چرا که برق یک کالای بسیار حیاتی است و سرمایه‌گذاری در آن هزینه بالایی را می‌طلبد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید شرکت توزیع برق چه مبلغی را در قالب هدفمندی یارانه‌ها به دولت می‌پردازد، گفت: این مبالغ را توانیر از ما کسر می‌کند و ما اطلاعی از میزان آن نداریم.

هاشمی با اشاره به اینکه سالانه 200 هزار مشترک جدید را می‌پذیریم‌‌، گفت: ما کشوری در حال توسعه و توسعه ناهمگون هستیم.

وی ادامه داد: منحنی رشد پیک مصرف نشان می‌دهد که در حال حاضر این عدد 4 هزار و 195 مگاوات رسیده است،بنابراین ما امسال توانستیم 480 مگاوات (12 درصد) از طریق مدیریت مصرف صرفه‌جویی انرژی داشته باشیم، تلاش می‌کنیم تا برای سال آینده رقم صرفه‌جویی و سایر مدیریت مصرف به 500 مگاوات برسد.

وی با تأکید بر اینکه باید به مردم آگاهی بدهیم تا هر چقدر می‌توانند صرفه‌جویی کنند، گفت: قدرت قراردادی شرکت توزیع برق همانا فیوز است که بر روی فیش مشترکان نوشته شده است،پس ما باید به مردم آموزش دهیم و از آنها بخواهیم که از مقدار قدرت قراردادی خود استفاده کنند و به شبکه صدمه نزنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه ما در تابستان و زمستان قطعی و خاموشی نداریم مگر اینکه مشترکین از قدرت قراردادی خود تجاوز کنند، گفت: بیش از 95 درصد خاموشی‌ها ناشی از  این است که مشترکین از قدرت قراردادی خود بیشتر استفاده می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود که خسارت‌هایی به تجهیزات و کابل و ترانس وارد شود و خاموشی رخ دهد.

وی با بیان اینکه برخی از مردم توجهی به مصرف برق در اعیاد و جشن‌ها و مراسم‌های عزاداری از خود نشان نمی‌دهند گفت: در حال حاضر در برخی از هیئت‌های عزاداری می‌بینیم که از لامپ‌های مدادی استفاده می‌شود پس ما حاضر هستیم اگر مشترکان از این لامپ‌ها استفاده نکنند به آنها حتی کنتور مجانی نیز بدهیم.

هاشمی با تأکید بر اینکه در سال 86، تلفات انرژی در شبکه توزیع 14 درصد بوده است و در حال حاضر به 7 درصد رسیده،‌ گفت: تلاش خواهیم کرد تا آخر سال آینده تلفات و پرت انرژی برق را به 6 درصد برسانیم برای همین منظور 23 آیتم تعریف کرده‌ایم تا به این هدف برسیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه شرکت توزیع برق چه میزان انرژی برق به مشترکان فروخته است،‌ گفت: فروش انرژی شرکت برق در سال گذشته 1.8 هزار میلیارد تومان بوده و امسال این عدد به 2.3هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

به گفته وی شرکت توزیع برق 10 هزار میلیارد تومان درآمد دارد اما 30 هزار میلیارد تومان نیز هزینه می‌کند پس درآمد ما یک سوم هزینه‌ها است.

هاشمی تأکید کرد: اگر قیمت برق جایگاه خود را پیدا کند و واقعی شود شرکت‌های توزیع برق نیز در صنعت برق سودده خواهد شد.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار