مدیرکل محیط زیست استان همدان گفت: باید از قدرت سمن‌ها برای پیشبرد اهداف محیط زیست استفاده کنیم.
کد خبر: ۱۴۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲ 06 December 2015

مدیرکل محیط زیست استان همدان گفت: باید از قدرت سمن‌ها برای پیشبرد اهداف محیط زیست استفاده کنیم.

به گزارش فارس، همایش فصلی اداره کل محیط زیست استان همدان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و نمایندگان سازمان‌های غیر دولتی محیط زیست کشور برگزار شد.

مدیرکل محیط زیست استان همدان در این نشست با تاکید بر اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست اظهار کرد: باید از قدرت سمن‌ها برای پیشبرد اهداف محیط زیست استفاده کنیم.

محمدرضا محمدی در ادامه با اشاره به خطر تولید گازهای گلخانه‌ای گفت: باید در مقابله با تولید گازهای گلخانه‌ای توان بیشتری به کار ببریم؛ چرا که منشا بیشتر مشکلات زیست محیطی گازهای گلخانه‌ای هستند.

وی خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته گازهای گلخانه‌ای باعث افزایش 6 درجه دمای کره زمین شده است که پیش‌بینی می‌شود در چند سال آینده چهار تا پنج درجه افزایش دما داشته باشیم.

مدیرکل محیط زیست استان همدان تاکید کرد: این افزایش دما جزو خطرات بزرگ کره زمین است که یکی از پیامدهای آن ذوب شدن یخچال‌های زمین و به هم ریختگی اکوسیستم کره زمین است.

وی استفاده بیش از اندازه آب‌های شیرین در بخش کشاورزی را از دیگر مشکلات دانست و گفت: استفاده بی‌رویه، منابع آب را محدود کرده و آبیاری غرقابی باعث شوری خاک می‌شود که این موضوع از دیگر معضلات کشاورزی سنتی است که باید از آن جلوگیری کرد.

محمدی یکی از راه‌های موفقیت در حوزه زیست‌محیطی را همگرایی و هم‌افزایی بیشتر بین دولت و مردم دانست و گفت: نقشه راه محیط زیست کشور نقشه‌ راه سمن‌هاست.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان نیز با بیان اینکه ما در کشوری زندگی می‌کنیم که در نوار خشک و نیمه خشک کره زمین قرار گرفته است، اظهار کرد: تنها هشت درصد از وسعت کشور ما را جنگل تشکیل داده است.

محمدرضا همتی ادامه داد: باید با شرایط اقلیمی کنار بیایم و در راستای از بین نرفتن این هشت درصد و افزایش آن تلاش شبانه روزی داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: به طور متوسط سالانه 250 میلی لیتر بارش داریم که متاسفانه با 10 برابر تبخیر آبهای سطحی نیز مواجه هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با ابراز تاسف از افزایش بیابان‌های استان همدان گفت: میزان بیابان‌های استان 6 هزار هکتار بوده که الان شاهد 65 هزار هکتار بیابان در استان همدان هستیم که این موضوع نگران‌کننده است.

وی در خصوص مقابله با معضل بیابان‌زایی، فرهنگسازی را بهترین راهکار دانست و افزود: باید در این باره فرهنگسازی عمومی شود تا بتوان از رشد بیابان‌ها جلوگیری کرد.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار