عضو هیات مدیره مدیرگروه صنعتی و پژوهشی زر از امضای تفاه نامه چندجانبه بین این گروه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای ایران خبرداد.
محسن امینی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تفاهم نامه با هدف همکاری های آموزشی، پژوهشی، کارآزمایی بالینی و همکاری در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی از جمله موضوعات مورد توافق طرفین امضاء شد.
وی همچنین فرهنگسازی در حوزه حذف قندهای مضر و ترویج استفاده از قندهای طبیعی را از دیگر موارد مطرح در این تفاهم نامه چند جانبه برشمرد و گفت: حضور دو انجمن فعال در حوزه فروکتوز در این تفاهم شرایطی را فراهم آورده است تا با استناد به یافته های علمی و مطالعاتی گام های مثبتی در راستای سلامت جامعه برداشته شود.
نماینده البرز در اتاق ایران در بخش دیگر صحبت های خود به اهداف تفاهم نامه اشاره و تشریح کرد: پروژه های تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی، همایشها و کنفرانسهای ملی و بین المللی و انتشارات مشترک از جمله اهداف دیگر این تفاهم نامه است که طرفین به جدیت آنها را دنبال خواهند کرد.