مدیر آرد و نان شرکت غله و خدمات بازرگانی استان البرز گفت: میزان سبوس در نان های لواش و تافتون نانوایی های استان افزایش یافت.
محسن سلیمانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توزیع آرد با افزایش میزان سبوس در نانوائی های لواش و تافتون استان البرز از مردادماه سال جاری در دستور کار قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: این مهم در راستای ارتقاء سطح سلامت مردم استان و با هدف اشائه فرهنگ نان سالم عملیاتی می شود.
سلیمانی گفت: این تصمیم پس از انجام نشست ها و کارشناسی پروژه فوق در جلسات متعدد کارگروههای تخصصی آرد و نان با دستگاههای ذیربط اتخاذ شده است.
وی از سبوس به عنوان غنی ترین منبع غذایی فیبر، الیاف گیاهی و جلوگیری از بروز سرطان، عفونتهای دستگاه گوارش، یبوست و ده های بیماری دیگر نام برد.
سلیمانی بیان کرد: برای ارتقای کیفیت پخت نان اکنون طرح آموزش کارگران نانوایی ها دراستان البرز دنبال می شود.