قابل توجه مسئولین استان؛
براساس آمارهای موجود در سازمان صنعت،معدن وتجارت ، در حوزه صنعت استان ایلام ۵۳۷ واحد داری پروانه هستند که از این تعداد ۶۷ درصد فعال و ۳۳ درصد هم نیمه فعال و تعطیل شده اند،این درحالیست هر روز بر تعداد واحدهای تولیدی استان افزوده می شود و آمار فوق نمیتواند مبنای واقعی برای تعداد واحدهای تولیدی فعال وتعطیل استان محسوب شود
کد خبر: ۲۶۲۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۷ 19 July 2016
در استان ایلام ،واحدهای صنعتی بزرگ آنچنانی  وجود ندارد ،تنها واحدهای تولیدی کوچک ومتوسطی  در طول سالهای گذشته با استفاده از تسهیلات بانکی در شهرک صنعتی ونواحی صنعتی در سطح شهرستانها ایجاد شدند که آنهم در طول این سالها با مستولی شدن رکود اقتصادی ،فعالیت بسیاری از این واحدهای کوچک ومتوسط به حالت نیمه تعطیل وتعطیل درآمدند.

به گزارش تابناک ایلام،با چیرگی مشکلات اقتصادی بر بسیاری از واحدهای تولیدی در طول چند سال اخیر وتسری مشکلات اقتصادی به فضای کسب وکار استان ،فعالیت تعدادی از این واحدهای تولیدی نیز متاثر این سیگنالهای منفی اقتصادی به حالت نیمه تعطیل  درآمده وتعدادی نیز بصورت کامل تعطیل شدند.

براساس آمارهای موجود در سازمان صنعت،معدن وتجارت ، در حوزه صنعت استان ایلام ۵۳۷ واحد داری پروانه هستند که از این تعداد ۶۷ درصد فعال و ۳۳ درصد هم نیمه فعال و تعطیل شده اند،این درحالیست هر روز بر تعداد واحدهای تولیدی استان افزوده می شود  و آمار فوق نمیتواند مبنای واقعی برای تعداد واحدهای تولیدی فعال وتعطیل استان محسوب شود.

به هرتقدیر مسئولین استان باید بپذیرند که در طول یکی دوسال اخیر همواره وعده وعیدهای فراوانی در خصوص بهره مندی واحدهای صنعتی تعطیل ونیمه تعطیل استان از حمایتهای مالی وتسهیلات بانکی دولت به صاحبان این واحدها داده اند اما آنچه که مسلم است فقط وعده خالی دردی را دوا نمی کند زیرا آنچه که عیان است از تداوم تعطیلی این واحدها وانباشت اقساط معوق صاحبان این واحدها وعدم همراهی بانکها با آنان حکایت دارد.

مشکل عدم همراهی سیستم بانکی با مسئولین استان در زمینه اعطای تسهیلات اشتغالزایی به اندازه ای عمیق بود که بتواند داد استاندار ایلام را از این موضوع در بیاورد! وآب پاکی را بر روی دستان مسئولین استان بریزند تا منتظر همراهی بانکها با دولت در زمینه سایر فعالیت اقتصادی وحمایت از واحدهای تولیدی وصنعتی نباشند.
اما از سویی رییس سازمان صنعت ،معدن تجارت استان امروزه برای چندمین بار متوالی از پیگیری راههایی برای فعال شدن این واحدها خبر داد وگفت:در راستای عملیاتی شدن برنامه اقتصاد مقاومتی بخش صنعت و معدن استان، بررسی راه‌های فعال سازی واحدهای نیمه‌تعطیل و تعطیل شدت گرفته است.

به گزارش تابناک ایلام ،مهندس «یاراله نصیری» در بازدید از یک طرح تولیدی روستایی در چرداول اظهار کرد: در راستای عملی شدن برنامه اقتصاد مقاومتی تدوین شده در بخش صنعت، معدن و تجارت استان، عملیات بررسی مجدد وضعیت این گونه طرح‌ها و واحدهای نیمه‌تعطیل و تعطیل در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود شخصا به اتفاق کارشناسان سازمان به صورت ویژه مشکلات را بررسی و برای یافتن راهکار اساسی برون رفت آنها از وضعیت موجود چاره‌اندیشی لازم صورت گیرد.

نصیری اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های مدون و حمایت‌های دولت تدبیر و امید، واحدهای صنعتی تعطیل و یا آنهایی که با ظرفیت کمتر فعالیت می‌کنند، احیا و راه‌اندازی می‌شوند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه تعطیل بودن تعدادی از شرکت‌ها، کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی، صنعتی در شهرستان چرداول و تمامی مناطق استان مربوط به مقطع فعلی نیستند، عنوان کرد: این واحدها در سال‌های گذشته مشکلاتی داشتند که در سال جاری برای فعال کردن این واحدها و واحدهایی که ظرفیت تولید اقتصادی کمتری دارند برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم.

وی تاکید کرد: دستورالعمل‌ها و برنامه‌ها برای احیا واحدهای تعطیل در استان ایلام تعریف شده و در تلاشیم که با همکاری و همراهی مدیران و دستگاه‌های مرتبط با حوزه سرمایه‌گذاری و صنعت این واحدهای راکد را دوباره راه‌اندازی و وارد فاز تولید کنیم.

نصیری مهمترین راهکارهای احیای این واحدها را پرداخت تسهیلات، تقسیط معوقات بانکی، بازسازی و نوسازی، ورود شرکا و فروش سهام دانست و یادآور شد: مشکلات بازار، بیمه، مالیات، اقساط معوقه از موانع سر راه فعالیت این واحدها است که با همت و تلاش مسئولان استانی این مسائل و نارسایی‌ها بررسی شده و در نهایت کمک‌هایی که باعث فعال شدن آنها شود، ارائه می‌شود.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار