رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان کرمانشاه گفت: واحدهای نانوایی کرمانشاه در طول ماه مبارک رمضان در سه شیفت کار می کنند.
کد خبر: ۴۳۴۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹ 01 June 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از پاک پرس، اعتضاد علیزاده، درباره ساعات کاری فعالیت نانوایی های کرمانشاه اظهار داشت: در طول ماه مبارک رمضان نانوایی های لواش نیمه اتوماتیک در سه شیفت کاری شامل شش و 30 دقیقه صبح تا هشت، 10و 30 دقیقه تا 12 و 17 تا 20 پخت می کنند.

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان کرمانشاه عنوان کرد: همچنین واحدهای خبازی تمام اتوماتیک نیز از ساعت شش و 30دقیقه تا هفت و30 دقیقه، از 10 تا 12ظهر و از 17 تا 19 و30 دقیقه اقدام به پخت نان می کنند.
 
علیزاده ساعات کار نانوایی های سنتی پز را نیز از شش و 30 دقیقه تا هشت، 10 تا 12 و 30 دقیقه و 16  و 30 دقیقه تا 20 و 30 دقیقه اعلام کرد.
 
وی افزود: همچنین واحدهای نانوایی سنگکی سنتی و ماشینی هم از شش تا هشت صبح، از 10 تا 13 و از 16 تا 21 پخت دارند.
 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار