مدیرکل دیوان محاسبات خراسان رضوی گفت: تحلیل روند بودجه استان این است که سال گذشته درآمد استان ٢٩ هزار و ٧٧١١ میلیارد ریال بوده، اما در سال جاری این رقم به ٣٢ هزار و ۴٧٧ میلیارد ریال رسیده که رشد ٨ درصدی را نشان می‌دهد.
کد خبر: ۵۶۰۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸ 03 February 2018

به گزارش تابناک : محمد نفیسی‌فر اظهار کرد: دیوان محاسبات طی این چند سال اخیر ارتباط بسیار خوبی را با دستگاه‌ها داشته است و سعی کرده تخلفات کمتر شود.
وی افزود: در حال حاضر ٧٠ درصد از تخلفات دستگاه‌ها کاهش یافته که این نشان دهنده اعتماد دستگاه‌ها به ما بوده است و به واقع هدف اصلی ما این است که تخلفی در دستگاه‌ها وجود نداشته باشد.
مدیرکل دیوان محاسبات خراسان رضوی با بیان اینکه همه مدیران سرمایه های نظام هستند، خاطرنشان کرد: به همین جهت پیشنهاد ما این است که پیرامون قواعد و مقررات اگر ابهامی وجود دارد، آن را با ما مطرح کنند و از این دست موضوعات در‌ استان ما زیاد بوده که دیوان عدالت اداری بسیاری از این موارد را رفع ابهام کرده است.
نفیسی‌فر با اشاره به وضعیت عملکرد بودجه استان در سال جاری، تصریح کرد: یکی از نقاط قوت بودجه ٨ ماهه استان این است که در این عملکرد نسبت به سال گذشته و سنوات قبل میزان تخلف کمتر بوده است و یکی از دلایل آن هم ارتباط خوب دیوان با دستگاه‌ها و برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران و ذی‌حسابان بوده است و به نظر من مهم‌ترین علت نیز این است که همسان‌سازی فکری بین دیوان و دستگاه‌ها صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: تحلیل روند بودجه استان این است که سال گذشته درآمد استان ٢٩ هزار و ٧٧١١ میلیارد ریال بوده، اما در سال جاری این رقم به ٣٢ هزار و ۴٧٧ میلیارد ریال رسیده که رشد ٨ درصدی را نشان می‌دهد و اگر این روند را در سنوات گذشته بررسی کنیم، می‌بینم که بیش از ١٠۵ درصد افزایش درآمد برای استان پیش‌بینی شده است.
مدیرکل دیوان محاسبات خراسان رضوی ادامه داد: شناسایی این درآمدها برای استان دشوار بود، اما این رقم کنونی که برای استان پیش‌بینی شده علی‌رغم اینکه انتظار بالایی است، اما به نظر می‌رسد می‌توان بخش اعظمی از آن را محقق کرد و به‌طور کلی پیش‌بینی می‌شود که درآمدهای استان تا انتهای سال تا ٨۵ درصد به حیطه وصول درآید.
نفیسی‌فر با اشاره به اعتبارات ستاد بحران در استان، گفت: اعتبارات بحران تحلیلی دارد که آن در خصوص شرایط مربوط به حوادث و مشقات است و ستاد بحران در استان ما فعال است و می‌تواند در صورت بروز حوادث معادل ۵ درصد از محل ماده ١٢ و ماده ١٠٠ قانون بوجه دریافت اعتبار داشته باشد.
وی افزود: امسال این میزان ٢٨٠ میلیارد ریال بوده است، اعتبارات ماده ١٢٢ مربوط به وقوع حوادث است و در واقع این ماده مربوط به اعتبارات پس از وقوع حوادث و اعتبارت ماده ١٠٠ مربوط به پیشگیری از آن است.
مدیرکل دیوان محاسبات خراسان رضوی با بیان اینکه میزان اعتبارات ما نسبت به سال‌های قبل کمتر شده است، گفت: علی‌رغم اینکه در فروردین سال ٩۶ زلزله‌ای در استان رخ داد و علاوه بر این سیل و خشکسالی نیز داشتیم، اما اعتبارات بحران استان رقمی کمتر از سال قبل است.
نفیسی‌فر تصریح کرد: یکی از درخشان‌ترین عملکردها را بنیاد مسکن در حوزه بازسازی مناطق زلزله‌زده داشته که تعداد زیادی از واحدهای مسکونی را بازسازی و بهسازی کرده است.
وی تاکید کرد: در تبصره ۵ قانون بودجه سال ٩۶ دو بند است که بندهای «ه» و «و» است و در بند «ه» اجازه توزیع اسناد خزانه داده شده که ابزار مالی مناسبی برای ما است و براساس بررسی ما در استان مشخص شد که ١۶ دستگاه فقط ۴۶ طرح خود را در سامانه مربوطه برای دریافت اسناد خزانه به ثبت رسانده‌اند، اما ما برای ٣ دستگاه و ١٠٠ طرح اسناد خزانه ثبت کرده‌ایم و این تعداد قطعاً می‌توانست بیش از ١۶ دستگاه باشد و اگر به این ظرفیت توجه کافی شود، می‌توان کلی از بدهی دولت به اشخاص حقوقی را از این طریق پرداخت.
مدیرکل دیوان محاسبات خراسان رضوی در خصوص بند «و» قانون بودجه سال ٩۶، خاطرنشان کرد: هستند افرادی که دولت به آن‌ها بدهی دارد و آن‌ها همزمان از دولت طلبکار هستند و برای این منظور از اسناد تصفیه می‌توان استفاده کرد؛ در حال حاضر تنها ۴ دستگاه در استان از این فرایند استفاده کرده‌اند و در واقع ۶۶۶ شخص حقیقی از دولت در استان طلبکار بوده و در عین حال بدهکار هستند که طلب ٣٧ مورد از این تعداد تایید شده، اما ٢۵۵ مورد دیگر هنوز تایید نشده است.

 

 

منبع : نخست نیوز 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار