تابناک فراس به نقل از ایرنا:محمد رضا شهابی، افزود: پیش بینی می شود امسال 300 تن گل محمدی در شهرستان
جهرم برداشت شود که این میزان در مقایسه با سال 96 حاکی از 15 درصد افزایش است.
وی بیان کرد: این محصول به صورت دیم و آبی در بخش سیمکان و خفر تولید و برای اسانس گیری و تولید گلاب به کارگاه های گلاب گیری در شهرستان جهرم و میمند فیروزآباد ارسال می شود.
شهابی ادامه داد: از هر کیلوگرم گل محمدی یک سی سی اسانس تهیه می شود و از هر تن برگ گل محمدی یک هزار لیتر گلاب تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم اظهار داشت: با توجه به سازگاری گل محمدی با اقلیم منطقه خفر و سیمکان و نیاز به آب کمتر برای تولید، این محصول یکی از گزینه های مناسب برای الگوی کشت و جایگزین با کشت های محصولات با نیاز آبی زیاد است.
وی، با اشاره به اینکه هر هکتار گل محمدی برای آبیاری به پنج هزار مترمکعب آب نیاز دارد، گفت: می توان از باغ های گل محمدی در سال اول کشت از هر هکتار 500 کیلوگرم گل برداشت کرد و تاسال چهارم این میزان به بیش از 70 تن در هکتار می رسد.
شهرستان جهرم در فاصله 193کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.