مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: برداشت زعفران در شهرستان نطنز به عنوان قطب تولید این محصول در استان اصفهان آغاز شد که پیش بینی می شود یکهزار و 600 کلیوگرم برداشت شود.
کد خبر: ۶۷۴۸۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰ 31 October 2018

به گزارش تابناک : عبدالرضا مهدی بادی اظهار کرد: برداشت محصول زعفران در شهرستان نطنز به عنوان قطب تولید این محصول در استان اصفهان آغاز شد.

وی افزود: 230 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نطنز، زیر کشت زعفران است که بخش عمده آن در بخش مرکزی و بخش کمتری در بخش امامزاده این شهرستان وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: پیش‌بینی می‌شود از این 230 هکتار، یکهزار و 600 کیلوگرم زعفران خشک به ارزش 160 میلیارد ریال برداشت شود که برای کشاورزان صرفه اقتصادی دارد.

وی تصریح کرد: استقبال کشاورزان از زعفران به علت کم آب بودن و صرفه اقتصادی، باعث شده که کشت این محصول در شهرستان نطنز با رشد 40 درصدی روبرو باشد.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :