رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ‌با اشاره به اینکه در معماری کنونی ایران از اندیشه نیاکان استفاده نشده است، گفت: در حال حاضر معماری کشور کاریکاتورگونه است.
کد خبر: ۷۱۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶ 03 August 2015
به گزارش تابناک از خبرگزاری فارس  مرتضی طالع ماسوله در آیین افتتاحیه کنگره تخصصی مدیریت شهری و دومین نمایشگاه شهرداری‌های موفق خدمات شهری و صنایع وابسته که در مصلی امام خمینی (ره) مرکز مازندران برگزار شد، اظهار کرد: معماری از موضوعات مهمی است که به سیرت آن باید توجه شود.

وی با اشاره به اینکه در معماری کنونی کشور از اندیشه نیاکان استفاده نشده است، افزود: در حال حاضر معماری کشور کاریکاتورگونه است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه اندیشه‌نگری در معماری کشور دیده نمی‌شود، بیان کرد: سیرت معماری قدیم ایران در اروپا قابل مشاهده است.
این مسئول با تاکید بر اینکه‌ مبانی فرهنگی در توسعه همه‌جانبه باید مد نظر قرار گیرد، گفت: برای توسعه گردشگری کشور باید اندیشه‌سازی شود.

طالع گردشگری را صنعت برتر در رقابت با نفت، نساجی، غذا و پتروشیمی عنوان کرد و افزود: سال 1960 آغاز صنعت گردشگری بود که در سال 1990 در سطح بین‌المللی مطرح و در سال 2000 دنیا را تکان داد و در سال 2010 گردشگری در سطح اقتصادی پیش افتاد.

وی ظرفیت گردشگری در مازندران را به مراتب از اقتصاد نفت در جنوب قوی‌تر دانست و تصریح کرد: رونق گردشگری معضل بیکاری در مازندران را رفع می‌کند.
مدیرکل برنامه‌ریزی و استانداردسازی گردشگری کشور با بیان اینکه برای توسعه گردشگری در کشور زیرساخت ذهنی وجود ندارد، ادامه داد: شرط پیروزی در حوزه گردشگری شناخت، شراکت و شتاب است.
این مسئول اظهار کرد: فرق مسئولان کنونی با گذشتگان در توریسم‌پروری این است که ما از خود آمار برجای گذاشتیم و نیاکان ما در این حوزه آثار برجای گذاشتند.

طالع خاطرنشان کرد: بخش اعظمی از آثار گذشتگان در مازندران به‌لحاظ اقلیمی حفظ نشد در حالی‌ که در حوزه گردشگری باید شناخت بیشتری نسبت به آثار قدیمی داشته باشیم.
وی اهداف گردشگری در توسعه هزاره سوم را حذف کامل فقر و گرسنگی، تضمین پایداری محیطی و ایجاد مشارکت جهانی دانست و ادامه داد: در حوزه گردشگری اندیشه توسعه گردشگری، فرهنگ رفتاری، مبلمان شهری، تسهیلات، خدمات و جاذبه‌ها باید مورد توجه شهرداران و فرمانداران قرار گیرد.
رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور اظهار کرد: نگرش، منابع موجود، دانش فنی و سرمایه از بنیان‌های توسعه جهانگردی در تفکر بین‌المللی محسوب می‌شود.
این مسئول آموزش را از برنامه‌های اولویت‌دار در توسعه توریسم شهری عنوان کرد و بیان داشت: برای توسعه توریسم شهری لازم است مسئولان امور شهری با همکاری سایر نهادهای به آموزش راننده‌های حمل و نقل عمومی، صنوف مختلف و مردم روی آورند.
طالع با بیان اینکه شهرداری‌ها در توسعه گردشگری به عوامل درون‌شهری و زیرساخت‌ها باید توجه کنند، گفت: عوامل بهداشتی، اجتماعی، زیرساخت‌ها، تنوع زیستی، خدمات امنیتی، مراکز خرید و بازارهای سنتی باید مورد توجه مسئولان امور شهری قرار گیرد.




اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار