تابناک: فرماندار اصفهان ضمن اعلام آمادگی این شهر برای استقبال از مسافران نوروزی گفت: جریان آب زاینده رود در ایام نوروز تداوم خواهد یافت و احتمال می رود این روند تا اوایل خرداد سال آینده استمرار یابد.
کد خبر: ۸۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۳ 26 February 2015
به گزارش تابناک به نقل از فرمانداری اصفهان، فضل الله کفیل در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان اصفهان افزود: تداوم جریان آب زاینده رود در ایام نوروز موجب نشاط مسافران نوروزی و جذب گرشگر خواهد شد.

پیش از این روابط عمومی سازمان آب منطقه ای اصفهان مدت زمان رها سازی آب در بستر زاینده رود را تا 20 اسفند اعلام کرده بود.

دریچه های سد زاینده رود برای رهاسازی 65 متر مکعب در ثانیه جهت مصارف کشاورزی روز سوم اسفند بار دیگر گشوده شد.

آب در رودخانه زاینده رود پس از حدود 18 ماه خشکی این رودخانه، در 15 آبان تا نیمه آذر سالجاری برای آغاز کشت پاییزه جریان یافت و از نیمه آذر تا سوم اسفند رو به خشکی گرایید.

در این مدت گرچه میزان آب زاینده بتدریج کاهش یافت اما مسوولان ذی ربط با رها کردن اندکی آب مانع از خشکی کامل آن شدند.

رییس جمهوری در سیزدهمین سفر استانی خود به استان اصفهان که در ماه گذشته انجام شد از وزیر نیرو و استاندار اصفهان خواست تا برای جریان دائمی آب در رودخانه زاینده رود اقدام کنند.

سد زاینده رود که دارای گنجایشی افزون بر یک میلیارد و 400 میلیون مترمکعب آب است در سالهای اخیر شاهد حداکثر ذخیره کمتر از 900 میلیون متر مکعب بوده و میزان ذخیره آب در این سد حتی تا 120 میلیون متر مکعب نیز کاهش یافته است.

زاینده رود به عنوان بزرگترین رودخانه فلات مرکزی ایران از کوههای زاگرس مرکزی بویژه زردکوه بختیاری سرچشمه می گیرد و در نهایت به تالاب گاوخونی در منطقه کویری شرق اصفهان می رسد.

زاینده رود به عنوان یکی از مهمترین جاذبه های طبیعی و تاریخی فلات مرکزی ایران یکی از کانون های جذب گردشگر و حضور گردشگران در اصفهان است.

این رود در تمام طول سال بویژه در ایام نوروز شاهد حضور گسترده و چشمگیر مسافران و مردم اصفهان است.

پلهای تاریخی زاینده رود که از آن به عنوان رود احیا کننده کویر مرکزی نامبرده می شود بر زیبایی این عرصه طبیعی افزوده است و چشم اندازی بی بدیل را از ارتباط طیبعت و انسان به نمایش گذاشته است .

سی و سه پل، خواجو، شهرستان ، جویی، مارنان و زمانخان از شگفتیها و شاهکارهای معماری ایران زمین به شمار می آیند.

ایجاد ارتباط اندیشمندانه بین طبیعت، انسان و آفرینش از ویژگی های منحصر بفرد پلهای تاریخی زاینده رود است که چشمان و افکار هر بیننده ای را معطوف هنر، دانش و ایمان مردمان این سرزمین می کند.

به گفته فرماندار اصفهان علاوه بر جریان یافتن زاینده رود در ایام نوروز تمهیدات ویژه ای برای پذیرایی و استقبال از مسافران نوروزی اندیشیده شده است.

فضل الله کفیل اظهار کرد: برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی حدود 30 دستگاه اجرایی در ستاد خدمات سفر شهرستان اصفهان با یکدیگر همکاری می کنند.

فرماندار اصفهان با بیان اینکه امسال هیچ چادرخوابی در اصفهان نخواهیم داشت، تصریح کرد: مراکز اقامتی مناسبی برای مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: مسافران نوروزی در سفر به اصفهان می توانند علاوه بر بازدید از مکان های تاریخی و گردشگری این شهر از مکانهای دیدنی شهرستان های استان نیز دیدن کنند.

بیش از 20 هزار اثر شناخته شده میراثی در استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد یکهزار و 800 اثر ثبت ملی و چهار اثر ثبت جهانی شده است.

سه اثر تاریخی از 17 اثر کشور که به ثبت یونسکو رسیده است به نام های میدان نقش جهان، باغ موزه چهلستون و مسجد جامع در شهر اصفهان قرار دارد.

فرماندار اصفهان با اشاره به جاذبه های طبیعی، تاریخی و فرهنگی شرق اصفهان تصریح کرد: در سال گذشته روزانه حدود پنج هزار نفر از شهر ورزنه بازدید کردند.

کفیل اظهار کرد: شهر ورزنه در جوار تالاب گاوخونی در نوروز سال 93 میزبان یک میلیون و 800 هزار نفر از گردشگران نوروزی بود که این آمار در نوروز سال آینده افزایش خواهد یافت.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار