متخصص طب سنتی در مورد پاستیل و تاثیر آن در رشد کودکان توضیح می‌دهد.
کد خبر: ۸۹۶۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱ 07 September 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران:محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: یکی از باور‌های غلطی که در جامعه رواج دارد این است که پاستیل، استخوان ساز و غضروف ساز بوده و از این رو برای کودکان در حال رشد مناسب است.

او افزود: پاستیل‌ها پر از افزودنی هستند و با توجه به غلظتشان موجب آسیب به کبد می‌شوند.

عسکر فراشاه ادامه داد: ماده اصلی پاستیل، ژلاتین است و به این صورت تهیه می‌شود که استخوان را از گوشت جدا کرده و آن را می‌جوشانند که حاصل آن ژله‌ای بی رنگ است. سپس با افزودن رنگ و مواد قندی ماده به دست آمده تبدیل به پاستیل می‌شود.

متخصص طب سنتی اظهار داشت: در حقیقت پاستیل، ژله کم آب همراه با طعم دهنده و رنگ دهنده و دیگر افزودنی ها است.

او افزود: باید توجه داشت که ژلاتین، ارزش غذایی بالایی نداشته و این مطلب که پاستیل برای استخوان سازی در کودکان در حال رشد سودمند است باور غلطی است.

عسکر فراشاه تصریح کرد: کودکان در حال رشد به همه نوع مواد غذایی برای رشد نیاز دارند و ژلاتین کمک چندانی به استخوان سازی و ساخت مفاصل آن‌ها نمی‌کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار