۷۵ درصد از منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی در بخش کشاورزی استان اصفهان مصرف می‌شود.
کد خبر: ۹۹۸۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲ 02 October 2021

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه برای نخستین بار انرژی مصرفی یک گیاه در اصفهان مورد سنجش قرارگرفته، گفت : بر این مبنا می‌توان الگو‌های کشت جدید در استان اصفهان را تعریف کرد.

اصغر محسن زاده کرمانی با اشاره به اینکه اطلس محصولات قابل کشت استان اصفهان نیز تهیه شده افزود: ۱۲۸ محصول پرمصرف استان با میزان آب مصرفی مشخص و متناسب با اراضی کشت شناسایی شده است.

وی تاکید کرد: اجرای الزامات اجرایی و صندوق حمایت از کشاورزی ، تسهیل نهاده‌ها و تسهیل‌گری از صادرات، نصب کنتور‌های هوشمند و وجود نقشه‌های حدنگاری از دیگر الزامات اصلاح الگوی کشت است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به میزان آب اختصاصی بخش کشاورزی با تقسیم وزارت نیرو گفت: ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون متر مکعب آب برای وضعیت عادی، ۲میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب برای زمان کم آبی سطحی و یک میلیارد و ۴۴۴ میلیون متر مکعب برای وضعیت کم آبی در استان اصفهان در نظر گرفته شده است.

استان اصفهان دارای ۵۶۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که به دلیل کمبود منابع آبی حدود ۲۰۰ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار