با توجه به خطر شیوع بیماری جدی و نگران کننده تب مالت در سطح شهرستان
ناشی از آلودگی تعدادی از دامهای منطقه، جهت پیشگیری از ابتلا به این
بیماری خطرناک، موارد ذیل توصیه می گردد :
۱- مصرف پنیر پاستوریزه یا
پنیر محلی (گاو یا گوسفند) که حداقل ۳ ماه در آب نمک ۱۷ درصد (۱۷۰گرم نمک
در یک لیتر آب) نگهداری شده است. توجه داشته باشید یکی از مهمترین علل
افزایش بیماری در اردکان مصرف پنیر بز و گوسفند محلی و خانگی بوده است
۲- جوشاندن شیر خام قبل از مصرف به مدت حداقل ۳ دقیقه
۳- پرهیز از مصرف هرگونه فراورده لبنی که از شیرخام تهیه شده حتی به مقدار کم (بستنی سنتی، آغوز،سرشیر، پنیر محلی و ….)
پیشگیری از بیماری تب مالت بسیار ساده ولی درمان آن بسیار سخت و طولانی مدت است.