عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكي یزد به افرادي كه با مصرف سير دچار تپش قلب می‌شوند، توصيه كرد: طبع سیر با پختن از بین نمی‌رود لذا این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند .
کد خبر: ۵۸۷۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰ 07 April 2018

سیر، گیاهی از راسته مارچوبه‌سانان از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان و سرده سیر است که در سبد سبزیجات ایرانی‌ها از جایگاه خوبی برخوردار است و همیشه جایی در غذاهای ایرانی دارد . 

این گیاه علاوه بر جایگاه خوبی که در غذاهای ایرانی دارد به دلیل خواص و ویژگی‌های قابل اهمیت خود، در طب سنتی نیز از ارزش و اهمیت زیادی برخوردار است . 

«سید کاظم کاظمینی» متخصص طب ایرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا- منطقه یزد، در مورد خواص سیر اظهار مي‌كند: سیر، بادشکن و ضد عفونی‌کننده قابلی است و طبعی به شدت گرم و خشک دارد که شدت این طبع در هنگام پخت کم می‌شود . 

وی افزود: یکی از خواص سیر تاثیرگذاری آن در کاهش چربی خون و رقت خون است و علاوه بر آن به کاهش فشار خون نیز منجر می‌شود . 

این متخصص با اشاره به تاثیر سیر در تسهیل هضم غذا، بیان کرد: مصرف سیر تازه از سیر خشک بهتر است و خواص بیشتری را در بردارد . 

كاظيمني از تاثیر سرکه در کاهش مضرات سیر براي برخي افراد كه در اثر مصرف ان دچار تپش قلب و افت فشار مي‌شوند، خبر داد.

وي افزود: از نظر طب ایرانی درجه گرمی و خشکی سیر بسیار بالا است و برخی از افراد پس از خوردن آن دچار تپش قلب می‌شوند و اين در حالي است كه طبع سیر با پختن از بین نمی‌رود و این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند . 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار