استاندار گیلان:
در گذشته بیماران علاوه بر رنج بیماری از پرداخت هزینه های سنگین درمان نیز دچار رنج شده بودند که اکنون با اجرای ارزشمند این طرح مشکلات بیماران بسیار کاهش یافته است.
کد خبر: ۷۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸ 25 February 2015
 محمدعلی نجفی عصر سه شنبه در نشست با پرستاران که به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز ملی پرستار برگزار شد، افزود: دولت مصمم است تا نیازهای واقعی بخش پرستاری را تامین کند.

وی با اشاره به اقدامات بی نظیر دولت تدبیر و امید با کمک مجلس شورای اسلامی در اجرای طرح نظام سلامت تصریح کرد: با اجرای این طرح پرداخت هزینه درمان بیماران شهری شش درصد و در بخش روستایی تنها سه درصد شده است.

نجفی با اشاره به مشکلات عدیده بیماران پیش از اجرای طرح نظام سلامت افزود: در گذشته بیماران علاوه بر رنج بیماری از پرداخت هزینه های سنگین درمان نیز دچار رنج شده بودند که اکنون با اجرای ارزشمند این طرح مشکلات بیماران بسیار کاهش یافته است.

وی پرستاران را فرشتگان مهربانی برای بیماران و خانواده های آنان دانست و افزود: شغل پرستاری شغل پر مسوولیت و با اهمیت در نجات جان انسانها است و به جهت پر اهمیت بودن شغل پرستاری سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) روز پرستار نامگذاری شده است.

استاندار گیلان افزود: حضرت زینب ضمن اینکه رسالت مهم نگهداری و تبلیغ از نهضت حسینی را به خوبی انجام داد، از پرستاری حضرت سجاد(ع) و دیگر بیماران و مصیبت زدگان اهل بیت(ع) نیز با تحمل آن همه سختی ها و ناملایمات، آنی فروگذار نبود.

وی در این بازدید ضمن عیادت از بیماران بستری و نشست با پرستاران در جریان مسائل آنان قرار گرفت و خواستار توجه جدی دانشگاه علوم پزشکی به خواسته های پرستاران شد.

طرح تحول نظام سلامت، خدمتی صادقانه از سوی دولت در حوزه بهداشت و درمان به شمار می رود که رضایت اقشار مختلف مردم و جامعه پزشکی را به همراه داشته است.

این طرح با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی درمانی از 15 اردیبهشت امسال به اجرا درآمد.

تاکنون سه مرحله از طرح تحول نظام سلامت در کشور اجرایی شده است؛ 

* مرحله نخست اهدافی چون کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های دولتی، برنامه ترویج زایمان طبیعی، حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان های دولتی و برنامه حفاظت مالی از بیماران صعب العلاج را دنبال می کرد.

* مرحله دوم این طرح به تحول در حوزه بهداشت باز می گردد که در آن پنج هدف مهم شامل ارتقای شاخص های بهداشتی، بهبود کیفیت خدمت، رضایت مردم، کنترل هزینه ها و عدالت در سلامت پیگیری شد.

* اجرای مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت با ارایه کتاب ارزش های نسبی سلامت جمهوری اسلامی ایران آغاز شد که بر اساس آن، پرداختی مردم بابت خدمات سلامت کاهش می یابد.

گفتنی است؛ مجتمع درمانی الزهرا (س)، بیمارستان قلب دکتر حشمت و بیمارستان رازی در شهر رشت، بیمارستان شهید انصاری در رودسر، بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) در فومن، مجتمع درمانی 31 خرداد در شهر منجیل، بیمارستان کوثر در آستانه اشرفیه، بیمارستان حضرت سیدالشهدا (ع) در لاهیجان و مجتمع درمانی امینی لنگرود از جمله مراکز درمانی دولتی در گیلان هستند. 

گیلان 19هزار پرسنل درمانی، هفت دانشکده و 23بیمارستان دولتی با دو هزار و 338 تخت دارد
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار